7 πράγματα που ΠΟΤΕ δε θα πει, ούτε θα κάνει ένας γνήσιος Υδροχόος!

Για να ξέρεις και να μην έχεις

αυταπάτες, ο Υδροχόος ούτε θα πει, ούτε θα κάνει κάτι από τα παρακάτω!

1. Μην περιμένεις συμπάθεια από Υδροχόο, εάν τα θαλασσώσεις χοντρά. Παίζει να στην πει ένα χεράκι όμορφα κι έξω από τα δόντια και μετά να σε βοηθήσει να σφουγγαρίσεις τα χάλια που έκανες. Αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα δεις, αφού έχεις φάει τα μούτρα σου; Γιατί, ναι μεν θα σκιστεί για εσένα, αλλά δε θα γλυτώσεις το γδάρσιμο!
2. ”Αχ, ναι! Βασίσου κι άλλο πάνω μου! Για την ακρίβεια, πιάσε με από τα μαλλιά και μη με αφήσεις! Μην με αφήσεις λεπτό μόνη κι ακολούθα με όπου πάω! Μα τι γλυκός!!!” Δεν υπάρχει περίπτωση ο καλός ή η καλή σου να είναι Υδροχόος και να χαρεί που θα κρεμαστείς σαν σκουλαρίκι από το αφτί του/της. Μπορεί να σε αγαπάει, να σε λατρεύει, αλλά πνίγεται με κάτι τέτοια. Κράτα αποστάσεις.
3. “Θέλω να μιλήσω για τα συναισθήματά μου εδώ και τώρα, διαφορετικά θα πεθάνωωωωωωωωωωωωω!”
Ούτε με σφαίρες. Μπορεί να πνίγεται από ό,τι αισθάνεται και ναι, αισθάνεται και μάλιστα πολλά και πολύ, αλλά δε θα κάτσει να κάνει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, νουβέλα για το κοινό.
Άντε να πούμε ότι λίγοι επίλεκτοι θα μάθουν τι τρέχει, αλλά κι αυτοί με το ζόρι…
4. Σιχαίνεται τα νερόβραστα ρομάντζα. Σιχαίνεται όσους αντιμετωπίζουν τον έρωτα λες κι έχουν βιβλιαράκι οδηγιών στο χέρι. Δεν θα το δεις ποτέ να συμπεριφέρεται συμβατικά στον έρωτα. Το ίδιο θέλει (λάθος!) ΑΠΑΙΤΕΙ κι εκείνος από εσένα:
Τον/την γουστάρεις; Να είσαι αληθινή/ος και να συμπεριφέρεσαι με τρόπο πρωτότυπο, διαφορετικό, έξυπνο, πρακτικό. Ο Υδροχόος εκτιμάει ένα original μυαλό, περισσότερο από ένα original μάρκας δώρο…
5. ”Θέλω να μείνουν όλοι κι όλα το ίδιο!”
Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να ξεστομηθεί από έναν Υδροχόο. Όχι μόνο δεν φοβάται την αλλαγή, την καλωσορίζει κιόλας. Όσοι κι όσα δεν αλλάζουν, δεν τον ελκύουν για να μην σου πω ότι τον τρομάζουν κιόλας. Δυναμική μηδέν σαν να λέμε.
6. Δεν θα δεις ποτέ Υδροχόο να σηκώνει φωνή, αμανέ, μανίκι για να πάει πρώτος και καλύτερος να μπλέξει σε καβγά. Για να καβγαδίσει, θα πρέπει να τον έχεις προσβάλλει όχι σε ένα, αλλά σε πολλαπλά επίπεδα ταυτόχρονα. Διαφορετικά, δεν πουλάει τσάμπα τσαμπουκά ποτέ και σε κανένα. Έχει μπέσα.
7. ”Τι δεν καταλαβαίνεις; Αφού είμαι διαολεμένα απλός κι απλοϊκός!”
Δεν υπάρχει περίπτωση Υδροχόος, με γνώθι σαυτόν, να παραδεχτεί κάτι τέτοιο. Μόνο εύκολος, απλός ή απλοϊκός δεν είναι . Ο τρόπος που σκέφτεται είναι δαιδαλώδης, ο τρόπος που πράττει αψυχολόγητος, ο τρόπος που βιώνει κάθε ερέθισμα μοναδικός. Είναι μια ζωντανή, κινούμενη αντίφαση! Δέξου τον έτσι και ζήσε ήσυχα!
Διαβάστε Επίσης  Η Κάρπαθος τιμά τη μνήμη του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *