Εύκολη και γρήγορη γράμμωση σώματος με 3 μόνο κινήσεις

Η Julianne Hough, η οποία ξεκίνησε ως χορεύτρια και πλέον κάνει πετυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, αποκάλυψε στο περιοδικό Self τα 3 πιο σημαντικά tips που βοηθούν να διατηρούμε το σώμα μας σε φόρμα και να πετυχαίνουμε την τέλεια γράμμωση πιο εύκολα και γρήγορα.

1. Συνδυάστε διαφορετικές ασκήσεις κοιλιακών

«Κάνω εναλλάξ 20 ροκανίσματα και μετά διάφορες κινήσεις κοιλιακών, όπως ποδηλατικούς, πλαϊνούς και κοιλιακούς όπου τα πόδια που ακουμπάνε μεταξύ τους αλλά τα γόνατα όχι».

Διαβάστε Επίσης  Το ρόφημα που πρέπει να πιείτε μόλις ανοίξετε τα μάτια σας!

2. Μπορείτε να γυμνάσετε τα χέρια σας παντού

«Λατρεύω τις ασκήσεις με βαθιές βυθίσεις για τους τρικέφαλους, μπορείς να τις κάνεις παντού: σε ένα παγκάκι, στις σκάλες, στον καναπέ. Συνήθως κάνω 25 επαναλήψεις με τα πόδια που να στηρίζονται στο πάτωμα, μετά 25 με το δεξί πόδι πάνω στο αριστερό γόνατο, μετά 25 με τα πόδια πάλι στο πάτωμα και τέλος άλλες 25 με το αριστερό μου πόδι πάνω στο δεξί γόνατο».

Διαβάστε Επίσης  Πόσο νερό πρέπει να πιείτε για να χάσετε ένα κιλό τον μήνα

3. Να είσαστε παραγωγικές

«Δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τηλεόραση και όταν το κάνω δεν νιώθω πως καταφέρνω κάτι. Έτσι, φροντίζω την ίδια στιγμή να κάνω ασκήσεις για τα οπίσθια ή τα πόδια, όπως καθίσματα, κλοτσιές κλπ. Ή μπορεί να κάνω 200 κοιλιακούς όσο βλέπω ένα τηλεοπτικό show. Όταν γυρίζω ταινίες, αν δεν πρέπει να είμαι στη σκηνή εκείνη την ώρα, θα κάνω βαθιά καθίσματα και πιέσεις στα πόδια μέχρι να με φωνάξει ο σκηνοθέτης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *