Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου: «Αυτός είναι ο πρώτος τάφος του»!

Ο Καναδός ερευνητής

στο θρίλερ του Μάριου, ολοκλήρωσε την έκθεση- φωτιά και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, άνοιξε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» τα τελευταία χαρτιά του.

Ολοκληρώνοντας την έρευνα του στο βουνό, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη στρατιωτική αποθήκη την οποία οι αδίστακτοι δολοφόνοι μετέτρεψαν σε προσωρινό τάφο του άτυχου Μάριου.
Όπως είπε στην κάμερα του «Τούνελ» η μεταλλική πόρτα του συγκεκριμένου κτιρίου, διαθέτει έναν καλό μηχανισμό κλειδώματος, που έχει ακόμη αναλλοίωτα σημάδια. Τα σημάδια αυτά είναι νεότερα και διαφέρουν από τα παλιά σκουριασμένα που επίσης διακρίνονται.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που σύμφωνα με τον ερευνητή ενισχύει το συμπέρασμα του, είναι πως τα μέλη της Ομάδας 1 όπως την αποκαλεί, έψαχναν απεγνωσμένα ένα σετ από κλειδιά τη μοιραία νύχτα του φόνου. Ο ίδιος εντόπισε ένα, ανάμεσα σε εκατόν είκοσι πέντε τηλεφωνήματα μεταξύ του εγκεφάλου και των συνεργών του, στο οποίο ακούγεται να τους λέει: «Βρήκα τα κλειδιά, βρήκα τα κλειδιά, θα φέρω τα κλειδιά…». Είχαν βρεθεί μέσα στο επίμαχο μαύρο BMW, κάτω από το κάθισμα.
Ο Καναδός μαζί με άλλα στοιχεία που δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει αυτή τη χρονική στιγμή, πιστεύει πως συνέδεσε πλέον το παζλ που καταδεικνύει όλο το πρώτο μέρος του στυγερού εγκλήματος και που κανείς μέχρι σήμερα δεν ερεύνησε.
Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν ήταν ο τελικός τόπος ταφής του άτυχου Μάριου και πως σίγουρα υπάρχει μία δεύτερη τοποθεσία.
«Εδώ βρίσκεται ο κωδικός –εκκλησία…»
Σύμφωνα με τον Καναδό, κομβικό σημείο των στοιχείων που μεθοδικά συνέλλεξε αποτελεί μία εκκλησία στο βουνό του Κιθαιρώνα.
Από την ενδελεχή εξέταση πολλών τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ του Πέτρου και των άγνωστων μέχρι σήμερα συνεργών της πρώτης ομάδας του, προκύπτουν πολλές αναφορές στην συγκεκριμένη εκκλησία.
Ο ναός βρίσκεται κοντά στο μέρος που εναπόθεσαν το πτώμα του Μάριου την πρώτη φορά και συχνά οι δολοφόνοι όταν έλεγαν ότι «θα πάνε στην εκκλησία», εννοούσαν ότι θα πάνε εκεί όπου βρίσκεται το πτώμα του άτυχου νέου.
Ο εγκέφαλος: Να «φάμε» τον σκύλο, μας έχει καταστρέψει…
Ο μάρτυρας που κάλεσε από τις φυλακές στο «Τούνελ» υποστήριξε – μιλώντας για τον εγκέφαλο – πως δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοιον άνθρωπο στη ζωή του.
Ανέφερε πως άκουσε τον εγκέφαλο να λέει, κατά τη διάρκεια συζήτησης με άλλους συγκρατούμενους που διέπραξαν φόνο, πως ο καλύτερος τρόπος για να εξαφανίσεις ένα πτώμα είναι να το θάψεις σε τσιμέντο!
«Ρε μεγάλε τον έφαγες τον άλλον! Ένα τσιμέντο και δεν θα σε ‘βρισκε κανένας!», πρότεινε σαν την καλύτερη λύση σε ανάλογες περιπτώσεις .
Διαβάστε Επίσης  Βόλος: Εξώδικο από παιδίατρο στη γιαγιά του παιδιού που τσιμπήθηκε από φίδι

Αφήστε μια απάντηση