Αποκριάτικο Χωριό στην Άρτα

Μουσικές εκδηλώσεις,
δραστηριότητες και ξεφάντωμα υπόσχεται το «Αποκριάτικο Χωριό», που ανοίγει τις… πύλες του την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Σκουφά της Άρτας. Φέτος, για πρώτη φορά, συνεργάστηκαν αυτοδιοικητικοί φορείς και πολιτιστικοί σύλλογοι για τη διοργάνωση του Χωριού, όπου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προβλέπεται να είναι πλούσιο και θα διαρκέσει έως και την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, μετατρέποντας την Άρτα σε μια μεγάλη καρναβαλική παρέα.

«Οι εκδηλώσεις της Απόκρεω στην Άρτα αποκτούν πλέον μια άλλη δυναμική, καθώς για πρώτη φορά διοργανώνουμε το Αποκριάτικο Χωριό και προορίζουμε ένα πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Θέλουμε να προσφέρουμε στιγμές ξεγνοιασιάς στους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. Καλούμε όλους τους συνδημότες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις. Ως δήμος ευχαριστούμε θερμά τους φορείς που συνεργάστηκαν για την οργάνωση του Χωριού», αναφέρει σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κώστας Χαρακλιάς.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες από το ΙΕΚ Άρτας, παιδικές παραστάσεις, αποκριάτικους χορούς, γαϊτανάκια των Πολιτιστικών Συλλόγων, συναυλίες και πάρτι. Ιδιαίτερο χρώμα, θα δώσουν το Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού και το Καρναβάλι Γυναικών.

Διαβάστε Επίσης  Δεν μπορείς να μισήσεις κάποιον που αγάπησες πολύ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *