Πρώτη αντίδραση από Μαξίμου για το συλλαλητήριο: Μιλά για… «Αρκετές χιλιάδες πολιτών»

Οπως υποστηρίζει το

Μαξίμου οι περισσότεροι το είδαν από την τηλεόραση. «Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα.

Ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι» σημειώνει το Μαξίμου και προτρέπει την ΝΔ: «Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείο του Αλέξη Τσίπρα «η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία».
Καταλήγοντας σημειώνει ότι «γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη. Αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει».
Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός: Καμπανάκι κινδύνου για νέο κύμα μετάλλαξης Δέλτα μέσα στο καλοκαίρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *