Ζώδια: Για ποιους φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ο Φεβρουάριος και για ποιους έρχονται… δύσκολες ημέρες;

Το σίγουρο είναι ότι ο

δεύτερος μήνας του ’18 θα φέρει ανατροπές, πάθη, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις!Πότε θα γίνουν όλα αυτά και ποιους αφορούν;

Τα φεγγάρια του Φλεβάρη
31 Ιανουαρίου: Ολική έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα, ή αλλιώς… SuperBlueBloodRedMoon, όπως λένε! Αποκαλυπτικό φεγγάρι,φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα και ραγδαίες εξελίξεις!Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο και θα τους αναγκάσει-ακόμα και μέσα από δυσκολίες- να προβούν
σε αλλαγές που θα πλήξουν την ισορροπία και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις!
15 Φεβρουαρίου: Μερική έκλειψη Ηλίου στις 15 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο. Η τόλμη γίνεται ρίσκο και η εκκεντρικότητα, προκλητικότητα!
Οι κανόνες και οι όροι είναι… «κόκκινο πανί» για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει-θέλουν, δεν θέλουν, να προβούν σε διαπραγματεύσεις και να περιορίσουν την επαναστατικότητα τους!
Ο Καλός Φλεβάρης!
3 Φεβρουαρίου: Ημέρα ισχυρού και ελεύθερου λόγου! Ερμής Εξάγωνο με Άρη και Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, ξέρουν τι πρέπει να πουν και πότε, πως πρέπει να το πουν και σε ποιον! Κάνουν συμφωνίες, ανταλλάσουν δυνατές ιδέες και-γιατί όχι-μηνύματα πάθους! Μία λέξη και όλα γίνονται!
7 Φεβρουαρίου: Μετρήστε… θετικά! Εκπλήξεις, ερωτική και οικονομική ανανέωση, ευχάριστες αλλαγές, ξαφνικά ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις! Η χαρά του Έρωτα λοιπόν αλλά και του… λογαριασμού μας, ιδίως αν είμαστε Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου!
14 Φεβρουαρίου: Άγιος Βαλεντίνος λέμε και θα γίνει της… έκπληξης! Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν σήμερα απρόσμενη χαρά, ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνική θετικότητα! Άσε, που έχουν και κάτι ιδέες που θέλουν… χειροκρότημα!
15 Φεβρουαρίου: Και τα ξαφνικά –που είναι και τα καλύτερα βεβαίως βεβαίως- συνεχίζονται! Λοιπόν, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε και σήμερα να είστε μες την τρελή χαρά, λόγω ενός απρόσμενου μηνύματος, ανέλπιστου τηλεφωνήματος, τυχαίας συνάντησης ή ένος ξαφνικού ευχάριστου νέου!
16 Φεβρουαρίου: Ο Έρωτας σοβαρεύει, εδρεύει, σταθεροποιείται, βεβαιώνει… Νοικοκυρεύεται βρε αδερφέ! Ναι, κάτι έρχεται και δίνει ουσία, βάθος και σιγουριά στον Έρωτα και στους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!
17 Φεβρουαρίου: Συνεργασία Ήλιου-Ερμή σήμερα και δεν μας χαλάει καθόλου αυτή η συνάντηση! Βλέπεις μέσω της επικοινωνιακής οδού ή μέσα από μετακινήσεις/συναντήσεις, θα καταφέρουν Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, να πετύχουν σημαντικούς στόχους και σκοπούς!
21 Φεβρουαρίου: Όλα τα έχει αυτή η ημέρα για τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες! Και ρομαντισμό, συναίσθημα, γλυκύτητα και ευχάριστες ρομαντικές στιγμές για εκείνους του 2ου δεκαημέρου, αλλά και ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, προτάσεις, συναντήσεις και συζητήσεις για εκείνους του 1ου δεκαημέρου! Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα και Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου!
25 Φεβρουαρίου: Λόγια ρομαντικά, μηνύματα φουλ συναισθηματικά και τρυφερές συναντήσεις θα έχουν σήμερα, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα! Σοβαρότητα, σιγουριά, ουσιαστική επιτυχία, γόητρο και κύρος θα έχουν σήμερα, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Alert, για τους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου: Μην λέτε, αλλά και μην πιστεύετε ψέματα…
27 Φεβρουαρίου: Αυτά είναι! Παθιασμένες αγάπες, μοιραίοι έρωτες, σεξουαλικότητα, συναισθηματισμός αλλά και… γεμάτο πορτοφόλι, θα απολαύσουν σήμερα , Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες αρχών του 3ου δεκαημέρου! Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι αυτό!
Ο Κακός Φλεβάρης!
4 Φεβρουαρίου: Εμ, αγάπες μου, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αν έχεις το ανικανοποίητο και ζητάς όλο και περισσότερα, τρως τα μούτρα σου στο τέλος, ιδίως στον Έρωτα! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, παρασύρει σε υπερβολές, υπεραισιοδοξία και… ερωτικές γκάφες σήμερα!
11 Φεβρουαρίου: Το… «καβαλήσατε το καλάμι» μου φαίνεται Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου! Με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, είστε επιρρεπείς σε λάθη, υπερβολές και… κάθε είδους φάουλ, λόγω εγωισμού, επιπολαιότητας, ανωριμότητας και απληστίας!
14 Φεβρουαρίου: Σσσσσσουτ!!! Ησυχία μωρέ Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου! Ανοίγετε το στοματάκι σας σήμερα και μοιράζετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε, λέτε λάθος πράγματα σε λάθος ανθρώπους, πετάτε… κοτσάνες και όλα αυτά τα «ρίχνετε» στον αυθορμητισμό σας! Ε, όχι! Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!
17 Φεβρουαρίου: Τα έχουμε πει τόσες φορές, θα τα πούμε άλλη μία και το νου σας Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Η παρορμητικότητα και η λανθασμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας (αλλά και τους άλλους), σας οδηγούν σε ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις προσώπων και ωραιοποίηση καταστάσεων! Το αποτέλεσμα αυτών; Απογοήτευση!
25 Φεβρουαρίου: Οκ βρε παιδί μου, οι καυγάδες είναι το αλατοπίπερο στον Έρωτα, αλλά εσύ το παρακάνεις σήμερα με την κόντρα και τα αυθόρμητα ξεσπάσματα! Άσε που λόγω παρορμητισμού και λάθος πάθους, κάνεις ή λες πράγματα στα Ερωτικά σου, που αργότερα θα μετανιώσεις! Ποιος είσαι; Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου!
Πηγή: oroskopos.gr
Διαβάστε Επίσης  Γάμος παραδοσιακός, εκκεντρικός ή λιτός; Τι επιλέγουν τα ζώδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *