Αποτοξίνωση του εντέρου – Τι να κάνετε.

Η δυσλειτουργία του εντέρου,
μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για το νευρικό σύστημα, αλλά και ολόκληρο τον οργανισμό, οπότε χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί ώστε τα τοξικά τρόφιμα να μην διεισδύουν και να μολύνουν το σώμα μας.

Το να έχουμε καθαρό έντερο, σημαίνει πως η υγεία μας είναι σε καλό δρόμο, διότι απομακρύνονται τα τοξικά απόβλητα και διευκολύνουν το έργο τουανοσοποιητικού συστήματος.

Ένα μη καθαρό έντερο, όμως, που έχει μέσα του διάφορες τοξικές ουσίες και επιβαρύνει το ανοσοποιητικό σύστημα, με το πέρασμα του χρόνου, χάνει την αποτελεσματικότητά του, προκαλώντας πολλά προβλήματα όπως διάφορες αλλεργίες και δυσανεξίες.
Μετά από χρόνια μελέτης και πειραματισμού, τα πιο κοινά προβλήματα υγείας στις βιομηχανοποιημένες κοινωνίες, οφείλονται στην κακή κατάσταση και τον ελλειπή καθαρισμό του εντέρου.
Τα έντερα δεν είναι καθαρά εσωτερικά, ιδίως το εσωτερικό του παχέος εντέρου.

Στην πραγματικότητα, αν αφήσετε στάσιμες τις ακαθαρσίες από τις τροφές στο παχύ έντερο, θα ξεκινήσει μια διαδικασία αποσύνθεσης που ερεθίζει το βλεννογόνο, καθιστώντας το λιγότερο διαπερατό (Σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου) και αυτό θα επιτρέψει στις τοξίνες να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος.
Αυτές οι τοξίνες, με τη σειρά τους, μπορεί να ανοίξουν το δρόμο για πολλές ασθένειες και διαταραχές του οργανισμού, όπως δερματικά προβλήματα, δηλητηρίαση του αίματος, ευερεθιστότητα, αδυναμία, ατονία, κακή μνήμη και προβλήματα που έχουν να κάνουν με γεροντική άνοια.
Μερικά σημάδια δηλητηρίασης του παχέος εντέρου είναι: περιττώματα και κακή μυρωδιά του ιδρώτα, δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος, φούσκωμα στην κοιλιά, μετεωρισμός ή τυμπανίτις (είναι σύμπτωμα ασθένειας του πεπτικού συστήματος που εκδηλώνεται στην συσσώρευση αερίων στο έντερο), κακή αναπνοή, ακμή και το δέρμα να είναι άτονο. Με λίγα λόγια, κάθε όργανο μπορεί να έχει πρόβλημα, με κάποια δυσκαμψία των αρθρώσεων (λόγω αύξηση της ηλικίας), το μυαλό να μην είναι σε πολύ καλή κατάσταση και γενικά να μην υπάρχει η ψυχολογική διάθεση.

Διαβάστε Επίσης  Καρκίνος και καρδιά

Ποιες είναι οι κύριες λειτουργίες του παχέος εντέρου;

* Η εξάλειψη των αποβλήτων των τροφίμων μετά την πέψη.
* Απορροφά νερό και θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για το σώμα.
* Κάνει τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εάν η βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου έχει καλή βάση, αυτές οι λειτουργίες εκτελούνται με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε τα απόβλητα των τροφίμων να απομακρύνονται. Εάν, η βακτηριακή χλωρίδα έχει μεταβληθεί, τα απόβλητα των τροφίμων δεν εξαλείφονται πλήρως και συσσωρεύονται στο έντερο.Η συσσώρευση αυτή, δημιουργεί τις τοξικές ουσίες, που αρχικά, επηρεάζουν την εντερική μεμβράνη και στη συνέχεια μπορεί να περάσουν στο αίμα και στη λέμφο (το δεύτερο μετά το αίμα σημαντικό υγρό του ανθώπινου σώματος) και να πάνε φυσικά, οπουδήποτε στο σώμα. Αυτή η κατάσταση, στηρίζεται κυρίως στο ήπαρ.Δείτε: Μικροβίωμα:

Μικροβιακή Χλωρίδα και η Ιατρική Επανάσταση του Αιώνα
και ….

Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια.
Φαίνεται απίστευτο, επειδή οι γιατροί συνήθως δεν μιλούν, αλλά πολλά προβλήματα και ασθένειες, έχουν τη ρίζα τους στη δυσλειτουργία του εντέρου, λόγω της ρύπανσης του περιβάλλοντος και της χρήσης των φαρμάκων. Σε αυτά πρέπει να προστεθούν, η μη ισορροπημένη διατροφή, που είναι συνήθως πολύ πλούσια σε ζάχαρη, σε ραφιναρισμένα τρόφιμα, σε χημικά πρόσθετα και σε κύρια στοιχεία, χαμηλά σε περιεκτικότητα, όπως οι βιταμίνες, οι φυτικές ίνες και τα μέταλλα.
Ακόμη και το άγχος, με τη σειρά του, μπορεί να καθορίσει την αλλοίωση των εντερικών τοιχωμάτων προκαλώντας υπερβολική ή ανεπαρκή συστολή, και μπορεί επίσης να επηρεάσει τη βακτηριακή χλωρίδα.

Η διαδικασία για την αποτοξίνωση του εντέρου, έχει σαν βασικό στόχο, την καλυτέρευση της υγείας και θα πρέπει να γίνει με τα εξής βήματα:

– Πρώτα πρέπει να καθαρίσει το κόλον (παχύ έντερο), με βότανα και φυτικές ίνες, οι οποίες σταδιακά σαρώνουν εσωτερικά την τοξική συσσώρευση, που έχει μαζευτεί κατά τη διάρκεια ετών και από τα επιβλαβή παράσιτα.

Διαβάστε Επίσης  Μπορείς να χάσεις βάρος κάνοντας σεξ

Δείτε: Αυξήστε τις φυτικές ίνες με 10 τροφές.και: Βότανα και τροφές για την σωστή λειτουργία του εντέρου, κατά της δυσκοιλιότητας!

– Αφού καθαριστεί το παχύ έντερο από τα επιβλαβή παράσιτα, θα πρέπει να επαναφερθούν τα καλά βακτήρια που κρατούν τη βακτηριακή χλωρίδα σε ισορροπία και ενισχύουν τον οργανισμό.Δείτε: Εσωτερικά παράσιτα. Εντερικά παράσιτα και σκουλήκια; Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγούμε!
και: ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ-Τα βακτηρίδια πού είναι υπέρ της ζωής!
7 ανέλπιστοι λόγοι για να αγαπήσετε τα…βακτήρια!
– Τέλος, με κάποιες βιταμίνες, αμινοξέα και ανόργανα άλατα, θα πρέπει να καθαριστεί το σώμα από τα βλαβερά και βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος και ουδράργυρος και άλλες τοξικές ουσίες.Δείτε: Βαρέα Μέταλλα – Τοξικότητα και οι Διαταραχές Υγείας που Προκαλούν
Αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, τοξίνες και chemtrails
Στην ενότητά μας, «Αποτοξίνωσις«, θα βρείτε πολλές συμβουλές, τρόπους και συνταγές να απομακρύνετε τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό σας!

«Τροφή»: Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης, καθώς ο οργανισμός μας χρειάζεται οπωσδήποτε να καθαρίσει από όλα αυτά τα δηλητήρια που χρησιμοποιούσαμε τόσα χρόνια και ειδικά το συκώτι μας από όπου «περνάνε» όλα.
Η ιδανική λύση είναι το γαϊδουράγκαθο για το συκώτι, ενώ όποιος χρειάζεται γενικότερη ισχυρή αποτοξίνωση μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πιστοποιημένο, βιολογικό ζεόλιθο για καθαρισμό του πεπτικού σας (πολύ σημαντικό), αλλά και ολόκληρου του οργανισμού!
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλlife@proionta-tis-fisis.com
Τέλος ο καλλίτερος τρόπος για να αποκαταστήσετε την υγιεία, του εντέρου και ολόκληρου του γαστρεντερικού σας συστήματος, αλλά και να την διατηρήσετε είναι η μοναδική μαστίχα Χίου

Αφήστε μια απάντηση