Καθαρισμός παχέος εντέρου – Μία αποτελεσματική θεραπεία!

Η εξάλειψη της βλέννας και των παρασίτων από τα έντερα σας μπορεί να αποτρέψει ασθένειες, αλλά και να θεραπεύσει σε αρκετές περιπτώσεις.
Ακριβώς έτσι είναι, καθώς η ρίζα της καλής ή κακής υγιείας κατοικεί στο έντερο: Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Ιπποκράτης (460-370 π.κ.χ.)
Γαστρεντερικό η Βάση της Καλής Υγείας – Προστατέψτε το
Αν υποθέσουμε πως ο μέσος όρος ζωής μας είναι τα 70 χρόνια, τα έντερα μας, σε αυτό το χρονικό διάστημα, επεξεργάζονται μέχρι και 100 τόνους τροφίμων και 40.000 λίτρα υγρών, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περίπου 15 κιλά ακαθαρσιών και τοξικών αποβλήτων παραμένουν και συσσωρεύονται στοστομάχι και το έντερο. Αυτά στην συνέχεια μολύνουν το αίμα μας και άρα προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό.
Η συχνή δυσκοιλιότητα, οι διαταραχές του μεταβολισμού, ο διαβήτης, η υπερβολική ή η ανεπαρκής αύξηση του σωματικού βάρους, δυσλειτουργίες τωννεφρών και του ήπατος, τα προβλήματα ακοής και όρασης, όπως και αυτά τουδέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και άλλες ασθένειες, που κυμαίνονται από την αρθρίτιδα έως και τον καρκίνο είναι μόνο μερικά από τα σημάδια ότι τα έντερα σας δεν είναι καθαρά. 
Το κλύσμα μπορεί να καθαρίσει μόνο ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου, 40 με 50 εκατοστά, και η θεραπεία με κλύσματα καθαρισμού με ειδικό εξοπλισμό είναι δαπανηρή, χρονοβόρα και επηρεάζει την εντερική μικροχλωρίδα.
Η οποία χλωρίδα είναι πάρα πολύ σημαντική για το ανοσοποιητικό και ολόκληρη την υγιεία μας: Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια.
Η κατανάλωση όμως, 1-3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορου σε σκόνη για τρεις εβδομάδες μπορεί να καθαρίσει εντελώς τα έντερα από τη βλέννα και τις αποθέσεις κοπράνων ή τα παράσιτα, ενώ διατηρεί πλήρως την εντερική χλωρίδα!
Αυτή η μέθοδος παρέχει ταχεία ομαλοποίηση του βάρους και την καύση του λίπους. Έχει μια θετική επίδραση στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων. ΟΛιναρόσπορος σε σκόνη μπορεί να απορροφήσει και να εξαλείψει τις τοξίνες από το σώμα όπως και να μειώσει το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα.

Διαβάστε Επίσης  Αυτός είναι ο ιερέας που βίαζε την 11χρονη στον Βόλο
Ενδείξεις:
– φλεγμονώδεις καταστάσεις του ανωτέρου αναπνευστικού συστήματος, όπως και 
– του γαστρεντερικού σωλήνα, γαστρίτιδα, κολίτιδα, του στομάχου, στο έλκος δωδεκαδακτύλου, 
– σε παθήσεις του ουροποιητικού συστήματοςλοιμώξειςκυστίτιδα,πυελονεφρίτιδα, 
– παχυσαρκία και διαταραχές του μεταβολισμού κυρίως των λιπιδίων
Συνταγή καθαρισμού του εντέρου με αλεύρι λιναρόσπορου
Αντί για πρωινό καταναλώστε αυτό το μείγμα καθημερινά για 3 εβδομάδες:
Εβδομάδα 1: 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο σκόνη και 100 ml κεφίρ
Εβδομάδα 2: 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο σκόνη και 100 ml κεφίρ
Εβδομάδα 3: 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο σκόνη και 150 ml κεφίρ

 
Αν δεν βρίσκετε λιναρόσπορο σε σκόνη, μπορείτε να αγοράσετε τον σπόρο και να τον αλέσετε για λίγα λεπτά. Φροντίστε να αλέθετε κάθε πρωί, μόνο όσο θα χρειαστείτε για την ημέρα, επειδή αν οι σπόροι παραμείνουν αλεσμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα ενδέχεται να ταγγίσουν.  
Καταναλώστε αυτό το μείγμα αντί για πρωινό. Βεβαιωθείτε ότι πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εάν πίνετε το νερό με λίγο μέλι.
Η διαδικασία καθαρισμού μπορεί να εφαρμόζεται μία φορά το χρόνο.
 
Πηγή: www.healthyfoodhouse.com

Αφήστε μια απάντηση