Λεμόνι και καθαρισμός του εντέρου

Το Λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό μέσο
καθαρισμού του παχέος εντέρου.
Θεωρείται ότι είναι πολύ ωφέλιμο όχι μόνο για τον καθαρισμό του εντέρου, αλλά και για πολλά προβλήματα που συνδέονται με την πέψη, όπως η δυσκοιλιότητα.
Ο χυμός λεμονιών λέγεται ότι είναι πολύ χρήσιμος για την αποκατάσταση του pH του εντέρου μας, που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας.

Δεν είναι μόνο ότι βοηθά, όλο το σύστημα μας με αποτοξίνωση από τις τοξίνες και τα ανεπιθύμητα στοιχεία από το έντερό μας. Στην πραγματικότητα είναι οι ουσίες των λεμονιών που χρησιμοποιούνται ευρέως ως ένα σημαντικό συστατικό για φυτικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων καθαρισμού του παχέος εντέρου. Το Λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, κατιονικά, και ανιονικα μετάλλα και βοηθά στη διάσπαση του βλεννογόνου στο σώμα μας, η οποία έχει παραχθεί κατά την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων τοξινών.
Κανονικά, Ο Χυμός λεμονιού με το Κόκκινο Πιπέρι απομακρύνει το βλεννογόνο για να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα, το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό σύστημα. Ακόμη και το σιρόπι σφενδάμου χρησιμοποιείται για να το καθαρίζει.
Η συνταγή αποτελείται από δύο κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού με δύο κουταλάκια σιρόπι σφενδάμου, μια πρέζα πιπέρι καγιέν και 14 ουγκιές καθαρού νερού. (1 ουγκια =28.35 γραμμάρια).
Χρειάζεται να ληφθεί 3 ή 4 φορές την ημέρα για λίγες ημέρες προκειμένου να καθαρίσει το κόλον. Βοηθάει στην τακτοποίηση της εκένωση με αποβολή των ανεπιθύμητων αποβλήτων και στην αποτοξίνωση.

Μια συμφόρηση, με τοξίνες στο παχύ έντερο και στου πεπτικού σωλήνα μπορεί να οδηγήσει σε αναρίθμητες ασθένειες μακροπρόθεσμα. Τα οφέλη από την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου είναι αμέτρητα και πρέπει αν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Δεν είναι κατάλληλα προς χρήση όλα τα προϊόντα καθαρισμού του παχέος εντέρου που βλέπουμε στην αγορά και απαραίτητα χρειάζεται να ρωτάμε πάντα την γνώμη του δικού μας ιατρού. Ως εκ τούτου είναι σημαντικό για σας να ανακαλύψετε όλα τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού του παχέος εντέρου, αρκεί να εξασφαλίσετε ότι δεν θα οδηγήσει σε αρνητικές παρενέργειες που προκαλούνται συνήθως λόγω της χρήσης των χημικών ουσιών.
Με 7 ήμερες δεν βοηθά μόνο στη διατήρηση της καλής υγείας του παχέος εντέρου, αλλά βελτιώνει ολόκληρο και το πεπτικό μας, βοηθά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, στο να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα επιβλαβή παράσιτα και τοξίνες.
Σε γενικές γραμμές, λέγεται ότι πρέπει κανείς να εκτελεί την 7 ημερών θεραπεία να καθαρίζει τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο, προκειμένου να διατηρηθεί η ορθή λειτουργία και το επίπεδο απόδοσης του παχέος εντέρου.
Είναι πράγματι μία από τις καλύτερες επενδύσεις για μια υγιή ζωή.
«Τροφή»: Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης, καθώς ο οργανισμός μας χρειάζεται οπωσδήποτε να καθαρίσει από όλα αυτά τα δηλητήρια που χρησιμοποιούσαμε τόσα χρόνια και ειδικά το συκώτι μας από όπου «περνάνε» όλα.
Η ιδανική λύση είναι το γαϊδουράγκαθο για το συκώτι, ενώ όποιος χρειάζεται γενικότερη ισχυρή αποτοξίνωση μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πιστοποιημένο, βιολογικό ζεόλιθο για καθαρισμό του πεπτικού σας (πολύ σημαντικό), αλλά και ολόκληρου του οργανισμού! 
πηγή: bestcoloncleansers.org
Διαβάστε Επίσης  Εύκολη συνταγή για μαρμελάδα μανταρίνι

Αφήστε μια απάντηση