Πώς να επιλέξω το κατάλληλο χρώμα για τα μαλλιά μου

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή

στο look σας και δεν ξέρετε ποιο χρώμα μαλλιών να επιλέξετε σας έχουμε συγκεντρώσει σημαντικά tips για να διαλέξετε το κατάλληλο χρώμα μαλλιών για εσάς.

Το τέλειο χρώμα μαλλιών για εσάς, είναι αυτό που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, με τρόπο ώστε να φαίνεστε πιο λαμπερή και φρέσκια.
Αντίθετα, το λάθος χρώμα μαλλιών μπορεί να σας προσθέσει χρόνια, να σας κάνετε να φαίνεστε κουρασμένες και χλωμές  και πολύ απλά να μην σας ταιριάζει.
Τι πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν επιλέξετε το νέο χρώμα βαφής μαλλιών;
Μην ξεφεύγετε πολύ από το φυσικό σας χρώμα.
Ένας πολύ σημαντικός κανόνας για να επιλέξετε με επιτυχία το νέο σας χρώμα μαλλιών, είναι να μην αποκλίνετε πολύ από το φυσικό σας χρώμα. Σκεφτείτε πως αν διαλέξετε έναν πολύ διαφορετικό τόνο από αυτό που έχετε εκ φυσικού είναι πολύ πιο εύκολο να φαίνεστε μεγαλύτερες, θαμπές και το αποτέλεσμα να είναι κάπως παράταιρο καθώς ο τόνος του δέρματός σας θα διαφέρει δραματικά από τον τόνο που επιλέξατε.
Χρώμα ματιών, ένας σημαντικός δείκτης.
Το χρώμα των ματιών σας, θα σας καθοδηγήσει ώστε να επιλέξετε τον σωστό τόνο και το κατάλληλο χρώμα βαφής για τα μαλλιά σας. Αν τα μάτια σας είναι σε τόνους του καφέ, του σκούρου καφέ, του μπλε ή του γαλάζιου οι ψυχροί τόνοι στο χρώμα μαλλιών σας ταιριάζει. Αν πάλι τα μάτια σας είναι πράσινα, καστανά ανοιχτά ή μελί οι ζεστές αποχρώσεις είναι ότι πρέπει για σας καθώς θα σας γλυκάνουν το πρόσωπο και θα φωτίσουν το βλέμμα σας.
Τόνος της επιδερμίδας, ένας άλλος σημαντικός παράγοντας.
Ο τόνος της επιδερμίδας σας είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας που θα σας κατευθύνει σωστά στο χρώμα μαλλιών που σας ταιριάζει. Εάν ο τόνος της επιδερμίδας είναι πιο σκούρος, τότε σας ταιριάζουν γήινοι τόνοι στα μαλλιά και αποχρώσεις του καφέ, του χρυσού ή του κόκκινου. Εάν πάλι η επιδερμίδα σας είναι πιο ανοιχτή, τότε ο τόνος σας είναι ψυχρότερος οπότε σας ταιριάζουν πιο δροσερά χρώματα όπως το ξανθό, το ανοιχτό ξανθό, το καστανό ανοιχτό και το μελί.
Διαβάστε Επίσης  Ιστορίες απο το χθες! Οι διακοπές της Βουγιουκλάκη με Λαζόπουλο, Λάσκαρη και Μαρινέλλα το 1984!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *