Δείτε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια
και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 15 έως 21/1/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Δία σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, υπό τον έλεγχο σου θα βρίσκονται τα συναισθήματα σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σε βγάλει στο δρόμο της αναζήτησης και της περιπέτειας, βάλε σε λειτουργία τη γοητεία σου, πέρνα σε ουσιαστικές προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να κερδίσεις τον ενδιαφέρον του προσώπου που επιθυμείς.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ναι μεν θα τονωθεί ο δυναμισμός σου ίσως να θελήσεις να κατευθύνεις το ταίρι σου, ωστόσο οι ενέργειες σου δε θα είναι εγωιστικές, ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς ώριμα. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Υδροχόο αν υπάρχουν καταπιεστικές ή ανιαρές συνθήκες θα εναντιωθείς στο κατεστημένο της σχέσης σου. Προσπάθησε οι πράξεις και οι προτάσεις σου να είναι αναζωογονητικές, αν συμπεριφερθείς ήρεμα και θερμά δεν θα βρεις αντίσταση ή απόρριψη από το ταίρι σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε καταστάσεις που σας απογοήτευσαν. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Υδροχόο θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια.

Σε σχέση . Σε περίπτωση που είσαι στην αρχή της σχέσης σου, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχεις τη δυνατότητα να πορευτείς σταθερά χωρίς πισωγυρίσματα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προστάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς σε συμβουλεύω να αφήσεις να κυλήσουν να γεγονότα χωρίς παρεμβάσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις αγχωμένες σκέψεις ή ενέργειες. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, θα το ανανεώσεις το στυλ σου, θα καταφέρεις να κάνεις ελκυστική την εικόνα σου. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση θα βαρεθείς πλέον την μοναχικότητα και την έλλειψη ενδιαφέροντος, αν αναζητήσεις την περιπέτεια δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Ο Ήλιος στον Υδροχόο θα υποστηρίξει τις επιθυμίες σας, οι συγκύριες θα είναι τυχερές, θα υπάρξει η δυνατότητα να συναναστραφείς με πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή σου.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη στον Υδροχόο να πάρεις απόφαση συγκατοίκησης. Προμηνύεται μια δημιουργική εβδομάδα με ξαφνικές προτάσεις και αποφάσεις, τα σταθερά αισθήματα σε συνδυασμό με τα απρόοπτα γεγονότα θα ωθήσουν εσένα και το ταίρι σου στο να ξεκινήσετε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να κινηθείτε χαλαρά χωρίς άγχος και βιασύνες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανόν να στρωθεί το έδαφος για να αποκτήσεις στεριωμένο με ταίρι. Τις καταστάσεις που θα προκύψουν θα τις καλοδεχτείς με δυναμισμό και σοβαρότητα. Στο χέρι σου θα είναι οι πορεία των εξελίξεων, στην παρούσα φάση εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να εισέρχονται στον Υδροχόο φεύγουν οι αναστολές και οι αρνητικές εικασίες, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς με αισιοδοξία και ανάγκη για αναζωογόνηση.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σοβαρές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου στοχεύοντας στην ισορροπία και το μέλλον της σχέσης σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη στους Ιχθείς και τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Υδροχόο ίσως να ξεφύγουν λίγο οι επιθυμίες σου, ο έντονος ενθουσιασμός σου προσοχή να μην σε οδηγήσει σε υπερβολές ή σε σκέψεις που δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμες. Προσπάθησε τα όνειρα και τα μελλοντικά σου σχέδια να είναι εφικτά. 

ΛΕΩΝ


Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να αποφασίσεις, σκέψου τι ακριβώς αναζητάς στη ζωή σου και προχώρα χωρίς ανασφάλειες. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σου φέρει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, ίσως να αφορά επανασύνδεση, ίσως να αφορά νέα γνωριμία. Το σίγουρο είναι πως από τα μέσα της εβδομάδας θα ξεκινήσεις συστηματικά ραντεβού με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πορευτείτε μαζί.

Σε σχέση. Με τον Δία σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα πάρεις τα πάνω σου και θα κινηθείς αποφασιστικά, ωστόσο με τον Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στον Αιγόκερω προσοχή σε τυχόν εξουσιαστικές τάσεις, η στάση σου δεν θα πρέπει να είναι επιτακτική. Το νου σου να μην φέρεις μέσα στη σχέση σου ανακατωσούρες και εντάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση του Ήλιου στον Υδροχόο αντιδραστικά επαναστατική θα κάνει τη συμπροφορά σου, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στο Αιγόκερω δε θα σε αφήσει να καταθέσεις το όπλα, θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την τύχη σου. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Υδροχόο ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, σε περίπτωση που περάσει σε άμεσες εξομολογήσεις δε θα βρει την πόρτα της καρδιάς σου κλειστή. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα σε φλερτάρουν, θα είναι στο χέρι σου η εξέλιξη.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς, αισθησιασμός και έντονη έλξη θα υπάρξουν στις επαφές με το ταίρι σου, δίπλα σου θα νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά. Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, η εβδομάδα σου θα είναι ήρεμη και χαλαρή, σαν ζευγάρι θα βγείτε έξω με φίλους, θα διασκεδάσετε. Η συγκαταβατική σου στάση θα δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας, λύνονται τυχόν διαφορές, υποχωρούν θυμοί και εγωισμοί των προηγούμενων ήμερων. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Υδροχόο ελκυστική, αεράτη και ερωτέυσιμη θα είναι παρουσία σου, θα κερδίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή. Θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξεις δίοδο επικοινωνίας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις, αν αξιοποιήσεις τα συμβάντα θα προκύψει προσωπικό ραντεβού. Στη δική σου απόφαση θα είναι η περεταίρω πορεία, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν στοχεύεις στο σταθερό ή στο περιστασιακό.

Σε σχέση. Με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω προσγειωμένη θα είναι η στάση σου, με σοβαρότητα θα χειριστείς το ταίρι σου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις τον αισθησιασμό σου με τρόπο άμεσο και θερμό. Το πρόσωπο που αγαπάς δεν θα αντισταθεί στα αισθήματα σου, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ήρεμα χωρίς εγωισμούς και εντάσεις. Η Σελήνη στους Ιχθείς θα σε ενισχύσει με διαίσθηση και ρομαντική διάθεση, θα ακουστεί πρόταση που θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως αναζωογονητική. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Υδροχόο πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις θα κάνει το βήμα να σου εκδηλωθεί, θα σου ξεκαθαρίσει τι νιώθει για εσένα στοχεύοντας στο σταθερό δεσμό. Η κατάληξη σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου. Η κρίση σου και η διαίσθηση σου θα είναι απολύτως σωστή, η εμπειρική σου ωριμότητα και ο συνειδητός ρεαλισμός σου, θα σου δώσουν την ικανότητα να αποφασίσεις άμεσα και σωστά.

Σε σχέση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα έντονα σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου, ίσως να γίνει κάπως κυκλοθυμική η στάση σου. Από την μια με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχεις ύφος σοβαρό και βλέψεις κατασταλαγμένες, από την άλλη η εμφάνιση της Σελήνης και του Ήλιου στον Υδροχόο θα τονώσουν την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Το νου σου να μην δημιουργήσεις εντάσεις, προσπαθήσει να διατηρήσεις ισορροπημένο το κλίμα της σχέσης σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ


Ελεύθεροι. Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα ενισχύσουν τον δυναμισμό σου, θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περεταίρω επαφών. Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς επιφυλάξεις.

Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Μέσα στην εβδομάδα σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, θα ακουστούν συγγνώμες και από τις δυο πλευρές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον Δία σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα νιώσεις την τόλμη να αναλάβεις τα ηνία των εξελίξεων, θα τα τρέξεις τα γεγονότα. Προχώρα στις προσεγγίσεις σου με δυναμισμό θα έχεις τα προσόντα να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συνομιλήσεις, με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Υδροχόο πολύ καλά θα κανείς και δε θα φοβηθείς να ερωτευτείς και να κινηθείς με ασυνήθιστο τρόπο.

Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις, να αναδομήσεις και να προχωρήσεις τον δεσμό σου μπροστά. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Υδροχόο στα δύσκολα ζητήματα ή σε καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν από καιρό ενδεχομένως να πάρεις ακραίες αποφάσεις, εξτρεμιστική θα είναι η στάση σου, προσοχή στις υπερβολές. Εστίασε στον χαρακτήρα και στην ψυχολογία που έχει το ταίρι σου, κινήσου μεθοδικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να εισέρχονται στο ζώδιο σου, αυθόρμητη ζωηρή και ελκυστική θα είναι η στάση σου. Πολύ καλά θα κανείς και θα φλερτάρεις με απελευθερωμένη διάθεση, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις καινούργια ανοίγματα. Εσύ που θέλεις να ξεχάσεις τα παλιά και να ξεκινήσεις ένα καινούργιο ειδύλλιο θα βρεις στόχο, το έδαφος θα είναι πρόσφορο και οι ευκαιρίες άμεσες. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στο ζώδιο σου δυναμισμό και ρίσκο θα έχουν οι κινήσεις σου.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σου, θα αναζητήσεις ασφάλεια και ισορροπία μέσα στη σχέση σου, σκοπός σου θα είναι να κατοχυρώσεις τον δεσμό σου, δεν αποκλείεται να μπεις στην σκέψη της επίσημης δέσμευσης. Θερμή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς σου φέρνει χαλαρότητα και ανέμελη διάθεση. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ο Δίας θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα οι σκέψεις σου θα ενισχύσουν την αντοχή και την υπομονή σου, αφήσεις στην άκρη πεσιμισμούς και απαισιοδοξίες. Σταματάς να παραπονιέσαι και αναλαμβάνεις δυναμική δράση, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση, οριοθέτησε τους ενδοιασμούς σου. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σε ενισχύσει με αυθορμητισμό, είναι καλή χρονική στιγμή να πλησιάσεις και να προτείνεις.

Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Αιγόκερω θα αναζητήσεις σταθερότητα και μέλλον, δεν αποκλείεται να πάρεις τολμηρές αποφάσεις περί οριστικής δέσμευσης. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου η συμπεριφορά σου θα είναι συγκαταβατική, ευγενική και ρομαντική, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με αμεσότητα στην αισθησιακή σου στάση. Ο ερχομός του Ήλιου στον Υδροχόο θα σε ωθήσει σε ριζοσπαστικές ενέργειες, με στόχο την βελτίωση του δεσμού σου.

Διαβάστε Επίσης  Τι έδειξε δημοσκόπηση σε 164 χώρες Με πόσα χρήματα μπορείτε να «αγοράσετε» την ευτυχία;

Αφήστε μια απάντηση