Ο Ερμής στον Αιγόκερω από 11 Ιανουαρίου- Οι προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 11/1/2018, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη και περνά σε
αυτό του Αιγόκερου, όπου και θα παραμείνει έως τις 31/1/2018. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο ο τρόπος σκέψης μας γίνεται πιο οργανωτικός και ρεαλιστικός, όπου ανακαλύπτουμε πρακτικές ιδέες και λύσεις σε πιθανά προβλήματα, ενώ παράλληλα προσανατολιζόμαστε περισσότερο σε επαγγελματικά θέματα, σε υποχρεώσεις και καθήκοντα.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής στον Αιγόκερω;

ΚΡΙΟΣ
Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, σε καλεί να εστιάσεις στην καριέρα σου. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις με πρόσωπα εξουσίας και ανώτερους στον χώρο της δουλειάς σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναλαμβάνεις ένα νέο εγχείρημα. Από την άλλη, ίσως να έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση αυτό το διάστημα και τώρα να αρχίζεις να υλοποιείς διάφορες εκκρεμότητες και πρακτικά ζητήματα. Γενικά, οι φιλοδοξίες σου και η κοινωνική σου εικόνα αλλάζουν και προβάλλεις ένα πιο υπεύθυνο και σοβαρό προφίλ. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, σε καλεί να σχεδιάσεις το μέλλον και να σκεφτείς τρόπους για να εξελιχθείς επαγγελματικά. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινάς κάποια σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης αυτή την εποχή, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερα εχέγγυα για την καριέρα σου, ενώ ίσως να πραγματοποιήσεις και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Γενικά, το εξωτερικό και οι ευκαιρίες που υπάρχουν σε άλλες χώρες, θα σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εποχή και δεν αποκλείεται να λάβεις την απόφαση να μετοικίσεις κάπου άλλου. Επίσης, έρχονται σε πρώτο πλάνο νομικά θέματα και ζητήματα σπουδών. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες, τις οποίες καλείσαι να τακτοποιήσεις. Δάνεια, εφορίες και οφειλές θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, καθώς και οικονομικές συμφωνίες ή συμβόλαια. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως να υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράτε τώρα σε μια συμβίωση. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι είναι πολύ πιθανό να δεχθούν την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν. Γενικά, θα σας απασχολήσουν θέματα μεταφυσικής και ψυχολογίας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, στρέφει την προσοχή σου στις σχέσεις. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή ένα επαγγελματικό εγχείρημα, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Από την άλλη, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ίσως να συζητάς με τον/την σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας, ενώ αν έχεις γνωρίσει πρόσφατα ένα πρόσωπο που σε ελκύει, φαίνεται πως τα πράγματα μεταξύ σας θα προχωρήσουν…

ΛΕΩΝ
Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου. Η καθημερινότητά σου δέχεται αλλαγές και ανακατατάξεις την περίοδο αυτή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν τη δουλειά σου, όπως νέοι συνεργάτες ή ένα καινούριο ωράριο. Γενικά, το καθημερινό σου πρόγραμμα αποκτά περισσότερες δραστηριότητες και ίσως να δεις ότι περιορίζεται σημαντικά ο προσωπικός σου χρόνος. Αν βρισκόσουν σε φάση που αναζητούσες εργασία, αυτή την περίοδο θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, σε παρακινεί να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα θελήσεις να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες ή να κάνεις πιο δημιουργική τη δουλειά σου, ενώ παράλληλα ίσως να δεχθείς κάποιες προτάσεις για να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή να θελήσεις να μάθεις κάτι καινούριο που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Παράλληλα, αυξάνονται οι νέες ερωτικές γνωριμίες, που θα έχουν όμως σοβαρές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ


Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι σου και τις οικογενειακές σχέσεις. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις ή ακόμη και να μετακομίσεις, ενώ γενικά θα σε απασχολήσει η ακίνητη περιουσία σου. Από την άλλη, φαίνεται πως οι σχέσεις σου με κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου, πιθανόν τον πατέρα σου, έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως κάποιες εξελίξεις που τον αφορούν, να σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές. Επίσης, το παρελθόν, οι ρίζες σου και οι παιδικές σου αναμνήσεις είναι θέματα που αποφασίζεις να σκαλίσεις, ώστε να καταλάβεις και κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, σε κάνει πιο επικοινωνιακό ενώ παράλληλα εντείνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως δικτυώνεσαι και συνδιαλέγεσαι με περισσότερο κόσμο, συζητάς για επαγγελματικά εγχειρήματα, για τα καθήκοντά σου και για το καθημερινό σου πρόγραμμα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δουλεύεις περισσότερες ώρες, να χρειαστεί να καταπιαστείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα ή να μάθεις κάτι καινούριο. Από την άλλη, φαίνεται πως αυξάνονται οι νέες γνωριμίες και δέχεσαι προτάσεις που σε εξελίσσουν επαγγελματικά, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται και οι σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, στρέφει την προσοχή σου στην υλική πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το εισόδημά σου και ίσως παρουσιαστούν και κάποια έξοδα που θα σε προβληματίσουν. Από την άλλη, ίσως να αναζητάς τρόπους για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου, ξεκινώντας μια δεύτερη δουλειά ή περιορίζοντας τις ανάγκες σου. Επίσης, ίσως να κάνεις κάποιες συζητήσεις για αυτά που λαμβάνεις από τη δουλειά σου και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή σημαντική αγορά που αλλάζει το στάτους σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 11 έως τις 31/1, φέρνει εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής σου αλλά κυρίως στα επαγγελματικά σου. Πρόκειται για ένα σημαντικό διάστημα για την καριέρα σου, καθώς φαίνεται πως αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα, ξεκινάς νέα εγχειρήματα και γενικώς, εξελίσσεσαι και αναρριχάσαι. Θα κάνεις αρκετές διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και επαφές το διάστημα αυτό, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Στην προσωπική σου ζωή, ίσως να προχωράς σε μια επισημοποίηση με τον/την σύντροφό σου ή να κάνεις μια νέα, σοβαρή γνωριμία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, δημιουργεί ένα παρασκήνιο στη ζωή σου και σε καλεί να προετοιμάσεις κάποιες αλλαγές. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα ακούς πολλές πληροφορίες και θα καταφθάνουν καινούρια δεδομένα, τα οποία αφορούν την επαγγελματική σου πορεία, όμως ακόμη ίσως να μην αισθάνεσαι έτοιμος να λάβεις σημαντικές αποφάσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ετοιμάζεις κάτι καινούριο επαγγελματικά και να βρίσκεσαι στη φάση που υπολογίζεις όλες τις παραμέτρους πριν ξεκινήσεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα διάστημα προετοιμασίας, καθώς οι σημαντικές αλλαγές θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. 

ΙΧΘΥΣ


Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11 έως τις 31/1, ανεβάζει την κοινωνική σου διάθεση, ενώ παράλληλα σε παρακινεί να δρομολογήσεις τους στόχους σου. Το διάστημα αυτό, αυξάνονται οι επαφές σου και διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινάς μια νέα δουλειά που απαιτεί να συνεργάζεσαι με ομάδες. Παράλληλα, φαίνεται πως καταφέρνεις να υλοποιήσεις κάποιες επαγγελματικά σχέδια και ίσως να δεχθείς και μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από έναν φίλο ή φίλη σου. Είναι μια περίοδος που κάνεις πράξη τα όνειρά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να εργαστείς σκληρά για αυτά.

Διαβάστε Επίσης  Ψυχοσωματικά Συμπτώματα: Όταν η ψυχή «ξεσπά» στο σώμα

Αφήστε μια απάντηση