TO TATOYAZ – Εξελίξεις: Δολοφονική Μανία! Ο Ορφέας σκοτώνει δύο ακόμα ήρωες της σειράς

TO TATOYAZ – Εξελίξεις: Δολοφονική Μανία! Ο Ορφέας σκοτώνει δύο ακόμα ήρωες της σειράς

Δραματικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ με τον Ορφέα να κυκλοφορεί ασταμάτητος, να κάνει…πλάκα στην αστυνομία και να σκορπά παντού τον τρόμο και το θάνατο.

Στα επόμενα επεισόδια δύο ακόμα ήρωες της σειράς θα πέσουν νεκροί από τα χέρια του μανιακού δολοφόνου.

Ο Ορφέας «λαδώνει» και παράλληλα απειλεί τον Λευτέρη απαιτώντας να τον βοηθήσει να βρει σπίτι για να κρυφτεί απ’ την αστυνομία.

Κι ενώ ο Σέκερης, η Τατιάνα και η Αθηνά έχουν απογοητευτεί που δεν μπορούν να συλλάβουν τον Ορφέα, η Μίνα αποφασίζει να προειδοποιήσει την Χριστίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει στην περίπτωση που βοηθά τον Ορφέα να διαφεύγει και να κρύβεται.

Από την πλευρά του ο Ορφέας πιέζει συνέχεια τον Λευτέρη με τις απαιτήσεις του και τον οδηγεί στο σημείο να φτάσει μέχρι την αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς

Ο Λευτέρης βρίσκει σπίτι κι ενημερώνει τον Ορφέα.Ο Δολοφόνος βρίσκει επιτέλους καταφύγιο κι αρχίζει να οργανώνει τα επόμενα βήματά του.

Στη συνέχεια πάει βαθιά μέσα στο δάσος και θάβει κάτι που έχει μεγάλη αξία γι’ αυτόν. Λίγο αργότερα, η Τατιάνα λαμβάνει γράμμα του, με αποκαλύψεις…

 

Ο Ορφέας προειδοποιεί την Τατιάνα πως έχει μια λίστα από άπιστες γυναίκες, τις οποίες σκοπεύει να σκοτώσει προκειμένου να απαλλαγεί η κοινωνία από αυτές.

Κι ενώ η Τατιάνα παλεύει να αντισταθεί στον Τόνυ ο Ορφέας αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα. Αυτή τη φορά ο άτυχος είναι ο Φίλιππος.

Ο Ορφέας θα εισβάλει στο γραφείο της εταιρείας που έχουν με τον Αλέξανδρο και θα κατασφάξει τον άνθρωπο που σύναψε ερωτική σχέση με την πρώην γυναίκα του.

Ο Αλέξανδρος βρίσκει το πτώμα του Φίλιππου στο γραφείο και το σοκ είναι μεγάλο. Όταν έρχεται η αστυνομία, ο Αλέξανδρος τους πληροφορεί για τις απειλές του Ορφέα και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου. Κανείς πια δεν έχει αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Σοκ: Ο Ορφέας εξαφανίζεται!

Η απώλεια θα βυθίσει την οικογένεια Μελά στο πένθος…

Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και σύντομα μαθαίνουν όλοι για τον άδικο χαμό του Φίλιππου. Η Ελένη απαρηγόρητη, αλλά και τρομοκρατημένη, καθώς ο Παύλος λαμβάνει ένα γράμμα από τον Ορφέα που λέει πως θα έρθει και η δική τους η σειρά.

Ο Δολοφόνος δεν σταματά όμως εκεί. Λίγο αργότερα θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του.

Αποφασίζει να ξεμπερδεύει και με την ερωμένη του και συγγραφέα της αυτοβιογραφίας του, τη Χριστίνα.

Έτσι στήνει παγίδα θανάτου στην όμορφη δημοσιογράφο και η Χριστίνα πέφτει νεκρή από τα χέρια του.

Κι ο Ορφέας δεν σταματά εκεί…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *