Πρωταπριλιάτικες φάρσες για ζευγάρια

Πρωταπριλιάτικες φάρσες για ζευγάρια

Θέλεις να κάνεις μια μικρή, αθώα φάρσα στο έτερόν σου ήμισυ, ένεκα Πρωταπριλιάς; Σου έχουμε μερικές ιδέες—αλλά δεν θα πάρουμε και την ευθύνη.

Από τις πιο μισητές για κάποιους και τις πιο λατρεμένες για κάποιους άλλους μέρες του χρόνου. Η Πρωταπριλιά είναι η μέρα που λέμε ψέματα και κάνουμε φάρσες και ευχόμαστε να μην παρεξηγηθεί κανείς. Αν λοιπόν ο/η σύντροφός σου δεν παρεξηγείται εύκολα, σου έχουμε μερικές τέλειες ιδέες για φάρσες.

Απλά φρόντισε μετά να κάνεις κάτι για να του/της φτιάξεις ξανά την μέρα.

«Έρχονται οι γονείς μου για έναν μήνα!»
Γονείς είναι αυτοί, στην Ελλάδα ζούμε, και ο προσωπικός χώρος είναι – στις περισσότερες οικογένειες – άγνωστο κόνσεπτ. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο να το χάψει. Και μετά να φρικάρει. Και είναι στο χέρι σου πόση ώρα θα τον αφήσεις να φρικάρει μέχρι να τον καθησυχάσεις ότι, όχι, θα εξακολουθήσετε να έχετε την ησυχία σας. Προς το παρόν.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί δεν τον αφήνεις να βγει με τους φίλους του; Τι φοβάσαι;

Βάψε το σαπούνι με βερνίκι νυχιών
Από τις πιο κλασικές, αλλά σίγουρα πολύ ενοχλητική. Και ίσως αρκετά αθώα, σε σχέση με μερικές άλλες σε αυτή τη λίστα. Ένα χέρι διάφανο βερνίκι νυχιών (δηλαδή, #όζα) γύρω από το σαπούνι θα το καταστήσει άχρηστο.

Άφηνε από πριν υπαινιγμούς για φάρσα…
…και στο τέλος μην κάνεις τίποτα. Απλά παρακολούθησε το πρόσωπό του κάθε φορά που θα κάνεις μια ύποπτη κίνηση, που θα πετάς ένα πονηρό γέλιο. Είναι τόσο κακό, αλλά τόσο απολαυστικό.

Άλλαξε το ringtone
Αν έχει το κινητό του/της ξεκλείδωτο, άλλαξε το ringtone με κάτι εντελώς ξεφτιλισμένο. Και απλά περίμενε την στιγμή που θα σε πάρει τηλέφωνο για να σε κράξει. Εναλλακτικά…

Διαβάστε Επίσης  Οι γυναίκες θέλουν να ακούν "συγγνώμη"

Άλλαξε τα ονόματα των επαφών του
Αυτό απαιτεί ακόμα περισσότερο χρόνο, και προφανώς περιέχει τον κίνδυνο να σε κατηγορήσει ότι ψαχούλευες το κινητό του, άρα να το κάνεις μόνο αν έχετε από εκείνες τις σχέσεις που είστε απόλυτα ανοιχτοί με τα πάντα. Και άλλαξε ονόματα στις επαφές του.

Γύρνα το ρολόι του μια ώρα μπροστά
Ειλικρινά σατανικό, ειδικά αν έχει να πάει για δουλειά το πρωί. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να φας μαξιλάρι στη μάπα, οπότε σκέψου το καλά.

Μαγιονέζα στην οδοντόκρεμα
Απλό, σιχαμένο, τέλειο. Αδειάζεις το σωληνάριο της οδοντόκρεμας, και το γεμίζεις με μαγιονέζα. Μόλις πάει να πλύνει τα δόντια του/της, θα ακούσεις ουρλιαχτά. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι ότι την Πρωταπριλιά δεν υπάρχουν κανόνες. Θες σίγουρα να ξεκινήσεις έναν πόλεμο;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *