Η επιστροφή: Eπεισόδια 104-105-106-107-108-109-110-111-112 Β κύκλος

Η επιστροφή: Eπεισόδια 104-105-106-107-108-109-110-111-112 Β κύκλος

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επεισόδιο 104

H Έλενα δεν μπορεί να ξεφύγει από τον τρόμο της. Συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Στην αυξανόμενη εξάρτησή της από το όπλο που κουβαλάει διαρκώς μαζί της, έρχεται να προστεθεί κι η παλιότερη εξάρτησή της από τα ηρεμιστικά.

Ωστόσο αποφασίζει για μια μέρα να τα αφήσει όλα πίσω της και να ετοιμάσει για την οικογένειά της ένα τραπέζι. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να λύσουν τις παρεξηγήσεις και να εξομαλύνουν τις τεταμένες σχέσεις τους.

Στο μεταξύ ο Λευτέρης ανακαλύπτει πως ο Παύλος έχει ψάξει το κινητό της Βίκυς, γεγονός που ξυπνάει τα παλιά του ένστικτα και η Βίκυ άθελά της γίνεται για ακόμα μία φορά συνεργός του… Ο Πέτρος επιβεβαιώνει ότι η φωτογραφία του γάμου αποκάλυψε τον άνθρωπο που σκότωσε τον Φώτη. Κι ενώ φαίνεται πως όλα παίρνουν το δρόμο τους, η νύχτα του οικογενειακού δείπνου καταλήγει σε τραγωδία…

Επεισόδιο 105

H Έλενα συνειδητοποιεί ότι πυροβόλησε τον Παύλο, ενώ το σχέδιο της Αθηνάς είχε εντελώς διαφορετική κατάληξη από αυτήν που υπολόγιζε. Ο Παύλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί, ενώ η Έλενα ομολογεί και συλλαμβάνεται.

Όλοι σοκαρισμένοι πληροφορούνται ότι η Έλενα εδώ και καιρό προσπαθούσε με λάθος τρόπο να προστατευτεί και να ξεπεράσει το τρόμο της μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε. Ο Πέτρος συντετριμμένος συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του έκρυβε σημαντικές αποφάσεις της και την πιέζει να αποκαλύψει ποιος της έδωσε το όπλο.

Η Αθηνά βρίσκει την ευκαιρία να αφήσει υπονοούμενα πως ο πυροβολισμός ήταν σκόπιμος και όχι ατύχημα. Ο Χάρης κι η Δανάη διαλύονται. Ο Ορέστης σπεύδει να στηρίξει τα παιδιά του, όσο ο Πέτρος αισθάνεται για πρώτη φορά την απόστασή του από την Έλενα. Η ώρα που ο Παύλος πρέπει να καταθέσει τι έγινε το βράδυ που δέχτηκε τον πυροβολισμό έρχεται. Θα καταθέσει ότι τον πυροβόλησε η Έλενα;

Επεισόδιο 106

Ο Γιάνναρης προσπαθεί να πείσει την Έλενα και τον Πέτρο να δεχτούν την ψεύτικη κατάθεση του Παύλου, που οδηγεί στην αθώωση της Έλενας, γεγονός που φέρνει την έντονη αντίδραση του Πέτρου. Θα δεχτεί η Έλενα αυτό το ψέμα με αντίτιμο την ελευθερία της ή θα πράξει το σωστό;

Παράλληλα ο Ορέστης και η Αθηνά εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να προσεγγίσουν την Έλενα και τον Πέτρο αντίστοιχα, ενώ η πρόταση του Παύλου θα οδηγήσει γι’ ακόμα μια φορά σε σύγκρουση τον Χάρη και τον Νίκο.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Η Έλενα στα χέρια του δολοφόνου – «Τώρα θα πεθάνεις»!

Η Αθηνά αποκαλύπτει στον Ορέστη, τον πραγματικό λόγο που θέλει να καταστρέψει τον Πέτρο, ενώ η Βίκυ δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της, απ’ τον… Ορέστη. Ο Λευτέρης που ακόμα κρύβεται εκεί, θα δει μετά από έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά του τον ορκισμένο εχθρό του. Θα καταφέρει να κρατήσει την ψυχραιμία του;

Επεισόδιο 107

Ο Παύλος βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ η Έλενα αποφασίζει να πει την αλήθεια και να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που τη βαραίνουν. Θα δεχτεί ο εισαγγελέας να την αποφυλακίσει μέχρι την δίκη; Ο Γιάνναρης κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για την δολοφονία του Φώτη.

Μετά από την μεγάλη αναταραχή, η Έλενα και η οικογένειά της προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους. Η στιγμή της συνάντησης Έλενας-Παύλου φτάνει και η Έλενα κάνει σ ’εκείνον και την Δανάη μια απρόσμενη πρόταση.

Ο Στέφανος ανακαλύπτει κάτι στο ημερολόγιο της αδερφής της Αθηνάς, που αλλάζει όλα τα δεδομένα, ενώ ο Λευτέρης εξαφανίζεται από το σπίτι της Βίκυς. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης δέχεται στο σπίτι του μια δολοφονική επίθεση.

Επεισόδιο 108

O Πέτρος έχοντας δει τα πάντα από την κάμερα που βρίσκεται στο σπίτι του Ορέστη, τρέχει να τον βοηθήσει. Θα φτάσει εγκαίρως ή η ζωή του Ορέστη θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο; Στο μεταξύ η πρόταση του Χάρη να δουλέψει μαζί με τη Λίλα για κάποιο διάστημα φέρνει το Νίκο σε δύσκολη θέση χωρίς ο ίδιος να το παραδέχεται.

Η Αθηνά είναι αποφασισμένη να βρει τι κρύβουν οι σκισμένες σελίδες απ’ το ημερολόγιο της. Ο Γιάνναρης έξαλλος με τον Πέτρο που του κρύβει στοιχεία σημαντικά για την έρευνα, του απαγορεύει να μιλήσει για την επίθεση του Ορέστη ακόμα και στην Έλενα.

Ο Πέτρος συμμορφώνεται αναγκαστικά στις εντολές του αστυνόμου ωστόσο η ανησυχία της Έλενας τη φέρνει στο σπίτι του Ορέστη προκειμένου να μάθει η ίδια τι ακριβώς έχει συμβεί. Η συνάντησή τους καταλήγει σε ένα ερωτικό φιλί που καταγράφεται από την κάμερα του Πέτρου. Την ίδια στιγμή η Βίκυ κάνει μια αποκάλυψη στην Άννα που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Επεισόδιο 109

Το σχέδιο του Ορέστη στέφεται μ’ επιτυχία καθώς ο Πέτρος βλέπει απ’ τις κάμερες το φιλί της Έλενας και του Ορέστη, γεγονός που οδηγεί το ζευγάρι σε έντονη σύγκρουση. Η Αθηνά βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη εξέλιξη καθώς ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της αδερφής της…

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ο Νικήτας και ο Πέτρος προσπαθούν να διαχειριστούν τα όσα τους αποκάλυψε το τεστ DNA

Παράλληλα η επιστροφή της Νατάλια θα φέρει νέα μπερδέματα στις ζωές του Νίκου, της Λίλας και του Χάρη ενώ η Άννα αδυνατεί να πιστέψει την αποκάλυψη της Βίκυς πως ο Λευτέρης είναι ζωντανός. Ο Ορέστης προτείνει στην Αθηνά να ψάξει για το αν είναι ζωντανό το παιδί της αδερφής της, ενώ την ίδια στιγμή ο Ζερβός φαίνεται πως κουβαλά ένα ένοχο και θανάσιμο μυστικό…

Επεισόδιο 110

Η Αθηνά σοκαρισμένη ακόμα από την αποκάλυψη για το παιδί που έφερε στον κόσμο η Λυδία, προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το στόχο της. Ο Ορέστης από την άλλη για τους δικούς του λόγους ενθουσιάζεται με το ενδεχόμενο να βρεθεί το «άλλο» παιδί του Λειβαδά. Ο Νίκος προβληματίζεται με την επιστροφή της Νατάλια αντιθέτως η συνεργασία της Λίλας με το Χάρη πάει όλο και καλύτερα. Ένα φοβερό ξέσπασμα της Άννας στη Δανάη φέρνει αμηχανία και υποψίες σε όλους.

Στο μεταξύ η Ηρώ αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα το δικό της μυστικό κι ο Πέτρος που ακόμα δεν έχει συγχωρήσει την Έλενα για το φιλί με τον Ορέστη κάνει μία τρομερή ανακάλυψη. Συνδέει το παρελθόν του σερβιτόρου με ένα άτομο από το περιβάλλον των Κορωναίων που έχει κάθε λόγο να ζητάει εκδίκηση!

Επεισόδιο 111

Η ανακάλυψη του Πέτρου για τον σερβιτόρο που έβαλε το δηλητηριασμένο ζαχαρωτό στην τούρτα της Έλενας αλλά και η σύνδεση του με τον Ζερβό, πέφτει σαν κεραυνός στην οικογένεια Κορωναίου. Παράλληλα η Μαργαρίτα σοκάρεται όταν μαθαίνει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ηρώς, ενώ ο Παύλος πείθει τον Χάρη να παρακολουθήσουν το κρησφύγετο της Βίκυς.

Ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη ένα παράτολμο σχέδιο για να περάσει η Ντέλκουμ στα χέρια τους, ενώ η Αθηνά αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα σύννεφα στην σχέση του Πέτρου και της Έλενας και ρίχνει τα εpωτικά της δίχτυα στον Πέτρο. Την ίδια ώρα ο Γιάνναρης ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό στο σπίτι του Ζερβού που τον φέρνει στην πρώτη θέση της λίστας των ενόχων…

Επεισόδιο 112

Το σχέδιο της Αθηνάς να σαγηνεύσει τον Πέτρο στέφεται με αποτυχία και ο Πέτρος διώχνει την Αθηνά απ’ το σπίτι. Παράλληλα η Άννα εξοργίζεται με την Βίκυ, όταν ανακαλύπτει ότι η Ευγενία είναι ψυχολόγος και μάλιστα βαλτή απ’ την μητέρα της. Ο Πέτρος παίρνει στο κινητό του ένα μυστηριώδες μήνυμα απ’ την Έλενα, ενώ ο Γιάνναρης βγάζει ένταλμα έρευνας για το κρησφύγετο της Βίκυς. Θα ανακαλύψει τα ίχνη του Λευτέρη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *