«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 128-129-130-131-132-133-134

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 128-129-130-131-132

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

 

Επεισόδιο 128

Ο Αντρέας θυμώνει με την Κάτια που είπε στον Γιάννη τον πραγματικό λόγο που τον πλησίασε η Μαρίνα. Της λέει πως εξαιτίας της κινδυνεύει, γιατί ο Γιάννης θα της κάνει κακό. Τελευταία στιγμή ο Φώτης σώζει τη Μαρίνα από τη μανία του Γιάννη, αλλά ο Γιάννης κάνει μια αποκάλυψη που σοκάρει τη Μαρίνα.

Ο Φώτης δίνει στην Μαρίνα τον φάκελο με τα αληθινά στοιχεία των θετών γονιών της κόρης της. Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη πως η Μαρίνα δεν είχε καμία σχέση με την απαγωγή της Έλλης. Η Λίλιαν εξομολογείται στον Κωστή πως η Ελπίδα δεν είναι βιολογικό της παιδί, αλλά υιοθετημένο. Η Έλλη δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά του Άρη που της φέρεται πολύ αυστηρά και έρχονται σε σύγκρουση.

Ο Φώτης λέει στην Κάτια πως έδωσε τα αληθινά στοιχεία στην Μαρίνα, ενώ η Μάρθα ανακαλύπτει πως ο Φώτης ήξερε τα πάντα και γίνεται έξαλλη μαζί του. Η Μαρίνα φτάνει έξω από το σπίτι της Λίλιαν, περιμένοντας να δει την Ελπίδα. Εκείνη την στιγμή βλέπει τον Κωστή να βγαίνει από το σπίτι.

Επεισόδιο 129

Η Κάτια εξομολογείται στο Φώτη και στον Αντρέα ότι τώρα που η Μαρίνα έμαθε τα στοιχεία για τους γονείς της Ελπίδας, φοβάται πως θα την καταδώσει και θα βρεθεί στη φυλακή. Από την πλευρά της, η Μαρίνα είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι ο Κωστής γνωρίζεται με τη θετή μητέρα της κόρης τους.

Συγκρούεται μαζί του και διαφωνούν μεταξύ τους για τον τρόπο που θα χειριστούν το όλο θέμα, με τη Μαρίνα να θέλει να πάει στον εισαγγελέα και να καταγγείλει τη Λίλιαν και τον Κωστή να προσπαθεί να βρει άλλη λύση.

Η Έλλη μαθαίνει από το Μιχάλη κάτι για το παρελθόν του Άρη που τη βάζει σε σκέψεις. Ο Γιώργος προσπαθεί να συνετίσει το Μιχάλη και τον παρακαλεί να σταματήσει να πίνει. Εν τω μεταξύ, η Κάτια, φοβούμενη ότι η Μαρίνα θα την καταγγείλει, αποφασίζει να μιλήσει στη Λίλιαν, ενώ η Μαρίνα έχει μια πολύ συγκινητική συνάντηση.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια «θυσιάζεται» για την κόρη της

Επεισόδιο 130

H Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρήκε επιτέλους την Ελπίδα και προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να τη βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί. Ταυτόχρονα ξέρει ότι τώρα είναι που αρχίζει το πιο δύσκολο μέρος: η μεθόδευση ώστε να μπορέσει να πάρει νόμιμα πίσω το παιδί της από τους θετούς γονείς, οι οποίοι δείχνουν να αγνοούν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Παράλληλα, έντονη είναι και η αγωνία της Κάτιας που δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Μαρίνα έφτασε στα ίχνη της μικρής Ελπίδας και ανησυχεί πως τώρα πια η εμπλοκή της στην παράνομη υιοθεσία μπορεί να την οδηγήσει στην φυλακή.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη ότι η μητέρα της βγαίνει με τον Δημήτρη, κάνει έξαλλη την Σοφία που συναντά τον Δημήτρη και του ζητά να διακόψει αμέσως κάθε σχέση του με τη Ρία. Θα βρεθεί, όμως, μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη…

Επεισόδιο 131

O Κωστής αιφνιδιάζεται όταν συναντά τυχαία την Μαρίνα με τον Μιχάλη στο σπίτι της Λίλιαν να υποκρίνονται το άτεκνο ζευγάρι. Η Λίλιαν παίρνει προσωπικά το θέμα τους και ζητά από τον Σταύρο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί. Ο Σταύρος, θυμωμένος με την απόφαση της Ρένας να χωρίσουν, σκέφτεται να φύγει από την Αθήνα.

 

Η Κάτια δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα της από την Μαρίνα. Σκέφτεται να αποκαλύψει στην Λίλιαν την αλήθεια, ώστε να την πείσει να πάρει την Ελπίδα και να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή της Μαρίνας. Παράλληλα, η Ρία δέχεται επίθεση κι απ’ τα δύο παιδιά της για τη σχέση της με τον Δημήτρη. Με πολλές ενοχές αλλά και στεναχώρια, αποφασίζει να διακόψει μαζί του και του το λέει.

Ο Φώτης προσπαθεί να πείσει την Μαρίνα να πει την αλήθεια στην Λίλιαν, ενώ η Μάρθα είναι αντίθετη σ’ αυτό. Η Μαρίνα διστάζει. Επισκέπτεται ξανά το σπίτι της Λίλιαν και του Σταύρου κι εκεί συναντά την Ελπίδα.

Επεισόδιο 132

H Κάτια αποκαλύπτει στη Λίλιαν πως οι βιολογικοί γονείς της Ελπίδας είναι ο Κωστής και η Μαρίνα. Ο Σταύρος κατηγορεί τη Ρένα ότι τον πλησίασε με στόχο να βοηθήσει τη Μαρίνα, ενώ ο Άρης δέχεται πρόταση να προπονήσει την Έλλη ώστε να κατέβει σε ιππικούς αγώνες. Η Μαρίνα επισκέπτεται τη Λίλιαν αποφασισμένη να μιλήσουν, όμως η Λίλιαν την προλαβαίνει καθώς της ομολογεί πως γνωρίζει όλη την αλήθεια…

Διαβάστε Επίσης  «Ένας κακός με καλή καρδιά» εισβάλλει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Επεισόδιο 133

Η Λίλιαν αρνείται να ακούσει τις εξηγήσεις της Μαρίνας. Θεωρεί ότι ο Κωστής την πλησίασε με δόλο για να της πάρει την Ελπίδα και ότι η Μαρίνα εγκατέλειψε τη μικρή και τώρα θέλει να το παίξει μάνα. Η Έλλη ανακοινώνει πως θα κάνει προπονήσεις με τον Άρη προκειμένου να πάρει μέρος σε τουρνουά ιππασίας και να τον κάνει να αλλάξει γνώμη γι’ αυτήν. Η Κάτια καταλαβαίνει πως αυτός ο άντρας ενδιαφέρει την Έλλη. Ο Δημήτρης κάνει παράπονα στον διευθυντή του ιππικού για την συμπεριφορά του Άρη απέναντι στην Έλλη και απαιτεί την απόλυσή του.

Η Ρία κάτω από την πίεση των παιδιών, έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη… Ο Άρης τσακώνεται με την Έλλη καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη που τον έδιωξαν από τον Όμιλο. Η Ρένα καταλαβαίνει πως η Μάρθα έχει αισθήματα για τον Φώτη κι εκείνη αναγκάζεται να το παραδεχτεί. Ο Αντρέας πάει να βρει την Λίλιαν και βρίσκει το σπίτι κλειστό. Πανικοβάλλεται, πιστεύοντας πως η Λίλιαν έφυγε μαζί με την Ελπίδα..

Επεισόδιο 134

Η Λίλιαν έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της, προκαλώντας πανικό σε Κάτια, Μαρίνα και Κωστή, για διαφορετικούς λόγους στον καθένα.

Η Μαρίνα κι ο Κωστής προσπαθούν να πείσουν το Σταύρο να βρουν μια λύση για το θέμα του παιδιού, αλλά εκείνος δεν δείχνει να έχει διάθεση να συζητήσει κάτι τέτοιο.

Ο Μιχάλης συνεχίζει την άσωτη ζωή, ενώ ο Δημήτρης πείθει τη Ρία να συνεχίσουν να βλέπονται.

Η Μάρθα κι ο Φώτης έρχονται ακόμη πιο κοντά, με τη Μάρθα να νιώθει ένοχη, επειδή δεν του έχει αποκαλύψει την αλήθεια για τη σχέση του με τη Μαρίνα.

Η Έλλη ξεκινάει προπονήσεις με τον Άρη. Κι ενώ η Μαρίνα βρίσκει ένα τρόπο για να βλέπει την μικρή Ελπίδα και να περνάει χρόνο μαζί της, κάτι που της λέει η Κάτια την κάνει να το ξανασκεφτεί και να πάρει μια επώδυνη απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *