Πότε ένας γονιός νιώθει τύψεις απέναντι στο παιδί

Πότε ένας γονιός νιώθει τύψεις απέναντι στο παιδί

Ένας γονιός νιώθει τύψεις απέναντι στο παιδί… όταν δεν μπορεί να περνάει όσο χρόνο θέλει μαζί του, έστω και αν αυτό δεν είναι δική του επιλογή.

Ένας γονιός νιώθει τύψεις απέναντι στο παιδί… όταν αναγκάζεται να ακυρώσει κάτι που του υποσχέθηκε, μόνο και μόνο επειδή προέκυψε κάτι της τελευταίας στιγμής που αλλάζει τα δεδομένα.

Ένας γονιός νιώθει τύψεις απέναντι στο παιδί… όταν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να του παρέχει ό,τι χρειάζεται. Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, όμως αυτομαστιγώνεται σα να ευθύνεται ο ίδιος για την οικονομική δυσπραγία.

Διαβάστε Επίσης  Σεξ στο νερό: Όλα όσα πρέπει να προσέχετε

Ένας γονιός νιώθει τύψεις απέναντι στο παιδί… όταν αναγκάζεται να του βάλει τις φωνές κι ας ξέρει καλά ότι είναι για το καλό του. Η αλήθεια είναι ότι κανένας γονιός δεν μπορεί να βλέπει το μικρό του στενοχωρημένο ή κλαμένο.

Ένας γονιός νιώθει τύψεις απέναντι στο παιδί… όταν είναι άρρωστο και αβοήθητο. Ακόμα κι αν μιλάμε για έναν απλό πυρετό, ο γονιός «τρελαίνεται» και πασχίζει να κάνει τα πάντα για να αναρρώσει στο επόμενο δευτερόλεπτο (που λέει ο λόγος).

Διαβάστε Επίσης  Ένα ραντεβού τον μήνα σώζει τον γάμο

Πηγή: mother.gr

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu