Άγρια Γη 36-37: Ο Άρης σε αδιέξοδο – αποκάλυψη ψεμάτων που κλονίζει σχέσεις

Άγρια Γη 36-37: Ο Άρης σε αδιέξοδο – αποκάλυψη ψεμάτων που κλονίζει σχέσεις

Άγρια Γη 36-37: Ο Άρης σε αδιέξοδο – αποκάλυψη ψεμάτων που κλονίζει σχέσεις

Άγρια Γη: όσο η Ελπίδα κι ο Άρης απομακρύνονται, ο Στέφανος κερδίζει έδαφος… Άγρια Γη 36-37: Ο Άρης σε αδιέξοδο – αποκάλυψη ψεμάτων που κλονίζει σχέσεις

Άγρια Γη

Τα επεισόδιο 36 και 37 της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια Γη που θα προβληθούν Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Η Όλγα νιώθει να απειλείται από το ενδιαφέρον του Στέφανου προς τη Μυρτώ – και την προσπάθειά του να την κάνει να θυμηθεί.

Άγρια Γη – 7/11 Επεισόδιο 36
Ο Κωστής ξεκινάει το πρόγραμμα εκπαιδευτικής θεραπείας. Η Όλγα αρχίζει να νιώθει αφόρητη πίεση από διάφορα δημοσιεύματα που φωτίζουν τις σκοτεινές πτυχές της ζωής της, ενώ περνάει την πρώτη βραδιά της με τον Άρη από την οποία όμως το επόμενο πρωί δεν θυμάται τίποτα. Ο Άρης της εξηγεί πως ήπιανε πολύ.

Η Όλγα το ακούει με κάποια επιφύλαξη, ενώ μια απροσεξία του, την κάνει να τον υποψιαστεί. Η Ελπίδα τους βλέπει το πρωί στη βεράντα και βεβαιώνεται για τη σχέση τους, δεν κρύβει την πίκρα και την απογοήτευσή της στον Άρη, που βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού δεν μπορεί να της εξηγήσει την αλήθεια. Ο Θωμάς προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μην μιλήσει στον Στέφανο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που φέρνουν τα πάνω κάτω

Η Όλγα νιώθει να απειλείται από το ενδιαφέρον του Στέφανου προς τη Μυρτώ – και την προσπάθειά του να την κάνει να θυμηθεί. Ο Μιχάλης παλεύει με τον εαυτό του, για τον αν πρέπει να αποκαλύψει στον Άρη ότι η μητέρα του, Μυρτώ, ζει.

Άγρια Γη – 8/11 Επεισόδιο 37
Η αποκάλυψη ψεμάτων κλονίζει σχέσεις και απειλεί το παρόν. Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας οδηγεί σε σύγκρουση του Άρη με τον Μιχάλη. Ο Γρηγόρης αντιδράει έντονα για την κρυφή υιοθεσία του Στέφανου και η Αθηνά ταράζεται από την αντίδρασή του. Κι ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να βγάλει άκρη με την αληθινή ταυτότητα της Μυρτώς, η Όλγα επεμβαίνει κρυφά για άλλη μια φορά, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει τα πάντα για να αθωωθεί ο Φίλιππος

Παράλληλα, όσο η Ελπίδα κι ο Άρης απομακρύνονται, ο Στέφανος κερδίζει έδαφος. Από την πλευρά του, ο Άρης αποφεύγει την Όλγα όσο μπορεί, ενώ ταυτόχρονα ο κλοιός γύρω της αρχίζει να σφίγγει, με την παρουσία του Φίλιππου Στάμου, αλλά και με τη «συμμαχία» άλλων εναντίον της. Εν τω μεταξύ, στο ψυχιατρείο, η Μυρτώ ζητάει να δει τον ψυχίατρό της, υποστηρίζοντας πως έχει θυμηθεί κάτι σημαντικό.

 

πηγή

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χωρίζει τον Λευτέρη εξαιτίας του Παύλου

Μαύρο Ρόδο: Εκταφή θρίλερ – Τα ψέματα της Ελισάβετ!

Παγιδευμένοι: Η Άννα στη φυλακή για το φόνο του Άγγελου

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αρπάζει την Μυρτάλη: «Λέγε που είχες μπλέξει»

Ο Παράδεισος των κυριών 31-32: Η Μιράντα ζει έναν εφιάλτη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *