Η Γη της Ελιάς: Που να περπατάς στον δρόμο και να σου πετάνε κιλότες

Η Γη της Ελιάς: Που να περπατάς στον δρόμο και να σου πετάνε κιλότεςΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μία έντονη κόντρα ανάμεσα σε Εύα και Αρετή. “Που να περπατάς στον δρόμο και να σου πετάνε κιλότες.”

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Η γη της ελιάς θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια σύγκρουση μεταξύ της Εύας και της Αρετής.

Η έκπληξη είναι πως αυτήν την φορά την σύγκρουση την προκαλεί η Εύα όταν πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής να της ζητήσει τον λόγο.

Η Αρετή είναι στο μαγαζί της με γυρισμένη την πλάτη στην πόρτα και ξεσκονίζει ένα ράφι… Ξαφνικά μπουκάρει η Εύα μέσα με όρεξη για φασαρία…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η εκδίκηση για το θάνατο του Λάζαρου έφτασε

Η Αρετή μόλις την βλέπει γίνεται έξαλλη και την υποδέχεται καταλλήλως:« Τι θες εσύ εδώ μωρή σοφόρα;» Η Εύα περνάει κατευθείαν στο ψητό κι αρχίζει την επίθεση: «Άκου με προσεκτικά γιατί εγώ μιλάω μία φορά.

Στην πρώτη μας γνωριμία, με αιφνιδίασες γι’ αυτό και δεν αντέδρασα. Πρόσεξε καλά όμως.. σου απαγορεύω να γυρνάς σ’ όλη τη Μάνη να με κουτσομπολεύεις! Πρόσεξε καλά γιατί δεν είμαι κάνα κοριτσάκι! Έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι.», απειλεί την Αρετή και φεύγει…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σκηνές ζηλοτυπίας από την Χάιδω – Σε σοκ ο Λυκούργος

Φυσικά με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα κανείς δεν περιμένει την Αρετή να καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια και με κλειστό στόμα απέναντι στην ερωμένη του άνδρα της: «Βρε άει στον κόρακα! Στο ικάντε θα σε βγάλω για να μάθουν όλοι ότι είσαι μια γεβεντισμένη
βγιολέντρα!

Που να περπατάς στο δρόμο και να σου πετάνε άπλυτες κιλότες στη μούρη! Τσουλί! Κοίτα θράσος! Μην ξαναπατήσεις το βρωμοπόδαρο σου στο μαγαζί μου γιατί θα στο κόψω! Που να βγάλεις τρίχες και στο κούτελο! Γίδα! Άκουσε κει.. μας απειλεί κι από πάνω η αντροχωρίστρα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *