Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή για φόνο

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή για φόνο

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή για φόνο

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αρετή καταλήγει στη φυλακή.

Συγκρούσεις αποχαιρετισμοί αλλά κι ένας τραγικός θάνατος αποτελούν το κουβάρι των εξελίξεων, στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει στα επόμενα επεισόδια ο φούρνος του Τάσου, παίρνει φωτιά και ο άντρας καίγεται ζωντανός.

Στη συνέχεια θα δούμε ότι αυτός ο θάνατος φέρνει την Αρετή αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη. Παράλληλα, ο γάμος του Μανού και της Μαρίνας περνάει νέα κρίση ενώ η Δήμητρα εγκαταλείπει τη Μάνη.

Η Αρετή είναι συντετριμμένη από την κοροϊδία του Τάσου που για να κερδίσει πίσω την πρώην γυναίκα του την χρησιμοποίησε και την έκανε περίγελο σε όλη τη Μάνη.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς, οι εξελίξεις στη ζωή των δύο ηρώων αναμένονται ραγδαίες και άκρως συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV η Αρετή που βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή αποφασίζει να κάψει τον φούρνο του πρώην αρραβωνιαστικού της για να τον εκδικηθεί. Μάλιστα, γι’ αυτόν τον λόγο προμηθεύεται βενζίνη.

Όμως όσο εκείνη προετοιμάζεται να κάνει πράξη την σκέψη της η Ασπασία μαθαίνει τις προθέσεις της και της χαλάει τα σχέδια, προσπαθώντας παράλληλα να την συνεφέρει.

Ωστόσο, γίνεται ήδη γνωστή η πρόθεση της ότι θέλει να τιμωρήσει τον Τάσο.

Ύστερα από λίγα εικοσιτετράωρα μία μεγάλη φωτιά ξεσπάει στο φούρνο και αναστατώνει όλη την πόλη. Δυστυχώς, ο Τάσος την ώρα της πυρκαγιάς βρίσκεται μέσα στο μαγαζί του με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός από την πύρινη λαίλαπα.

Κανείς δε γνώριζε ότι ο άτυχος άνδρας ήταν μέσα στο φούρνο τη λάθος στιγμή και όταν αποκαλύπτεται η φρικιαστική αλήθεια όλη η Μάνη βρίσκεται σε σοκ. Αμέσως λοιπόν οι υποψίες πέφτουν επάνω στην Αρετή, καθώς πόλη την είχαν ακούσει να απειλεί ότι θα βάλει φωτιά στην επιχείρηση του πρώην αγαπημένου της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Χωρίς επεισόδιο τελικά σήμερα 4/3 – Τι θα προβληθεί στη θέση του;

Οι Αρχές, σύντομα φτάνουν στα ίχνη της ενώ εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν ευθύνεται για το θάνατο του Τάσου. Η Ασπασία βρίσκεται συνεχώς δίπλα της σε αυτή την νέα δοκιμασία, καθώς βλέπει την αθωότητα της ενώ το ίδιο κάνει και η Βασιλική.

Όμως, η Αρετή δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι φόνισσα, διότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον της. Έτσι, σύντομα καταλήγει στη φυλακή όπου βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

Συγχρόνως ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπόθεση της και υπόσχεται στην Βασιλική και την Ασπασία να βοηθήσει όσο μπορεί τη γυναίκα, ανακαλύπτοντας τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μία νέα μεγάλη κρίση ξεσπάει στον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου, η οποία είναι σοβαρή και ικανή να διαλύσει τα πάντα. Αφορμή στέκεται ένας μεγάλος καυγάς του ζευγαριού όταν η κοπέλα αποφασίζει να κόψει τα μαλλιά της.

Πηγαίνει στο κομμωτήριο και υιοθετεί ένα κοντό καρέ χωρίς να πει λέξη στον σύζυγό της. Σύμφωνα με το myTV, τις επόμενες μέρες περιμένει με αγωνία τον Μάνο να φτάσει στο σπίτι τους και να δει την έκπληξη που του επιφυλάσσει.

Ωστόσο, όταν ο άντρας την βλέπει δεν παρατηρεί καμιά αλλαγή και δεν της λέει λέξη για τα μαλλιά της. Το γεγονός αυτό οργίζει και απογοητεύει πολύ τη Μαρίνα. Αντιθέτως όταν την αντικρίζει ο Ισίδωρος παρατηρεί την θεαματική αλλαγή και της κάνει ένα κομπλιμέντο.

Η κοπέλα ικανοποιείται με την αντίδραση του πεθερού της και θυμώνει ακόμα περισσότερο με το Μάνο. Έξαλλη, αρχίζει να τον κατηγορεί ότι δεν την υπολογίζει καθόλου, ούτε καν την προσέχει. Μάλιστα, πάνω στον μεγάλο καβγά που ξεσπάει ανάμεσά τους, η Μαρίνα φτάνει στο συμπέρασμα ότι ο άντρας της δεν την αγαπάει πια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Μαργαρίτας ανατρέπεται ξανά

Από εκείνη τη στιγμή ο Μάνος κάνει προσπάθειες να της αποδείξει το αντίθετο. Ωστόσο, δημιουργούνται συνεχώς τσακωμοί ανάμεσα τους δυσχεραίνοντας το κλίμα. Η νέα αυτή η κρίση αν και ξεκίνησε από ένα όχι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι πολύ σοβαρή.

Όσο περνάει ο καιρός το ζευγάρι φαίνεται να οδεύει προς το χωρισμό καθώς η Μαρίνα πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του άντρα της, ο οποίος δεν της δίνει πια καμία σημασία και έχει σταματήσει να την προσέχει, γιγαντώνοντας τις ανασφάλειες της.

 

Το τέλος της Δήμητρας – Φεύγει από τη Μάνη

Μετά την απροσδόκητη ανακοίνωση της Δήμητρας στον Γιώργη ότι ήταν έγκυος στο παιδί τους και αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη της, καθώς πρόκειται να πάει για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό, ο Κουράκος είναι συντετριμμένος και απαρηγόρητος.

Σύμφωνα με το MyTV, θολωμένος από την συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεται της δηλώνει ότι είναι καλύτερα να φύγει για την Αμερική, ύστερα από αυτό που έκανε χωρίς να τον ρωτήσει ενώ λίγο αργότερα, μετανιώνει για τα λόγια αυτά.

Ωστόσο η απόφαση της αστυνόμου είναι λυμένη και αμετάκλητη καθώς επιθυμεί να αφοσιωθεί στην καριέρα της και να εκπληρώσει τα όνειρά της και τις φιλοδοξίες της. Έτσι, ξεκαθαρίζει στον Κουράκο, ότι φεύγει άμεσα για μετεκπαίδευση στην Αμερική.

Τις επόμενες ημέρες η κοπέλα κοινοποιεί την απόφαση της στο υπόλοιπο περιβάλλον της, δηλαδή στην Μαρίνα, την Ασπασία, τον Ορέστη, την Αλκμήνη και την Αντωνία. Ο Γιώργης είναι βαθιά πληγωμένος από αυτή την εξέλιξη και ο Ορέστης του συμπαραστέκεται καθώς οι δύο άντρες, κατάφεραν επιτέλους να αφήσουν στην άκρη το παρελθόν τους.

Σύντομα, φτάνει η στιγμή του αποχωρισμού και η Δήμητρα αποχαιρετά τους πάντες, μαζεύει τα πράγματα της και εγκαταλείπει τη Μάνη, αφήνοντας πίσω διαλυμένο τον πρώην σύντροφο της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *