Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αρπάζει την Μυρτάλη: «Λέγε που είχες μπλέξει»

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αρπάζει την Μυρτάλη: «Λέγε που είχες μπλέξει»Θεία κι ανιψιά θα έρθουν αντιμέτωπες. Η Μυρτάλη και η Ιουλία θα έχουν έναν έντονο καυγά στην γη της ελιάς, με αφορμή την σχέση της νεαρής πρωταγωνίστριας με τον Αλέξη. Μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αρπάζει την Μυρτάλη: «Λέγε που είχες μπλέξει»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Το ζευγάρι χωρίζει με επεισοδιακό τρόπο! Ο Χρήστος πιάνει την Μυρτάλη με τον Αλέξη και φροντίζει να μάθει για αυτό το γεγονός όλη η Μάνη. Φυσικά, δεν αποκαλύπτει το όνομα του εραστή της πρώην του.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35

Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν και στην οικογένεια Βρεττάκου. Μόλις γίνει γνωστό πως η Μυρτάλη έφερε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση της, ο Ισίδωρος και η Ιουλία θα εκνευριστούν.

Μάλιστα η Ιουλία, φοβισμένη για το που έχει μπλέξει η ανιψιά της, θα πιέσει την Μυρτάλη ώστε να μάθει με ποιον συναντιέται κρυφά τις νύχτες, στην γη της ελιάς. Εννοείται πως η ηρωίδα δε θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα θεία και ανιψιά να έρχονται σε ρήξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Αθηνά Ξεσπάει Και Ομολογεί

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης προσπαθεί να πιέσει την αγαπημένη του να ανακοινώσουν τη σχέση τους. Βέβαια, αυτό δε θα συμβεί από την πλευρά της Μυρτάλης..Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αρπάζει την Μυρτάλη: «Λέγε που είχες μπλέξει»

πηγή

Άγρια Γη 36-37: Ο Άρης σε αδιέξοδο – αποκάλυψη ψεμάτων που κλονίζει σχέσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *