Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χωρίζει τον Λευτέρη εξαιτίας του Παύλου

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χωρίζει τον Λευτέρη εξαιτίας του Παύλου

Δε θα αργήσει να φανεί το αληθινό πρόσωπο του Λευτέρη και τότε η Θοδώρα θα αναγκαστεί να τον χωρίσει, στο «Σασμό». Τα πρώτα σύννεφα ανάμεσα στο ζευγάρι έχουν ήδη φανεί κι οι εντάσεις μεγαλώνουν.Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χωρίζει τον Λευτέρη εξαιτίας του Παύλου

ΣΑΣΜΟΣ

Ο Λευτέρης προσπαθεί να τα βρει με τον πατέρα της, τον Παντελή, αλλά κάθε απόπειρα που κάνει πέφτει στο κενό. Αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι.Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χωρίζει τον Λευτέρη εξαιτίας του Παύλου

Το αποκορύφωμα, όμως, έρχεται όταν η Θοδώρα μπλέκει στα περίεργα μονοπάτια του Λευτέρη, όταν ανακατεύεται στις δουλειές του. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η κοπέλα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο, αφού θεωρεί ότι εξαιτίας του ο Λευτέρης μπλέκει σε άσχημες και περίεργες καταστάσεις.

Αυτή η κίνησή της, όμως, δεν αρέσει καθόλου στον Ορφανό. Σύντομα, οι δυο τους θα έρθουν σε σύγκρουση και τότε η Θοδώρα θα ανακοινώσει στον Λευτέρη ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο η σχέση τους, στο «Σασμό».

Η Θοδώρα δεν αντέχει άλλο τα ψέματα και δεν μπορεί να βασανιστεί ξανά από έναν άντρα. Έτσι, θα πάρει την απόφαση να λήξει τη σχέση τους, πριν καλά καλά αρχίσει.

Φυσικά, ο Λευτέρης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και θα συνεχίσει να τη διεκδικεί αποδεικνύοντας με κάθε τρόπο ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί.

 

πηγή

Σασμός – Ο πρώτος καυγάς μετά τον γάμο: «Μαζέψου»

Μαύρο Ρόδο: Εκταφή θρίλερ – Τα ψέματα της Ελισάβετ!

Παγιδευμένοι: Η Άννα στη φυλακή για το φόνο του Άγγελου

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αρπάζει την Μυρτάλη: «Λέγε που είχες μπλέξει»

Ο Παράδεισος των κυριών 31-32: Η Μιράντα ζει έναν εφιάλτη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *