Σασμός: Ο Παύλος βλέπει μπροστά του την Αιμιλία μετά από 20 χρόνια

Σασμός: Ο Παύλος βλέπει μπροστά του την Αιμιλία μετά από 20 χρόνιαΟ Παύλος Βρουλάκης, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός, συναντά την γυναίκα του Αιμιλία, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια και την βλέπει μαζί με τον άνδρα της στο νεκροταφείο. Θα την πλησιάσει ή όχι; Σασμός: Ο Παύλος βλέπει μπροστά του την Αιμιλία μετά από 20 χρόνια

Τι θα δούμε απόψε 10/10 στον Σασμό;

Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη, την ώρα που ο Μαθιός είναι έτοιμος για χάρη της να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας.

Σασμός: Ο Παύλος βλέπει μπροστά του την Αιμιλία μετά από 20 χρόνια

Τέλος, ο Παύλος Βρουλάκης, μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται ενώ βλέπει στο χωριό την πρώην γυναίκα του, Αιμιλία Ξενάκη, απόψε στην σειρά Σασμός. Η συνέχεια επί της οθόνης μας….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Στάθης ερωτεύεται την Εύα;

πηγή

Σασμός: Η Άσπα βρίσκει στο σπίτι του Αγγέλου ένα δαχτυλίδι

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα ζηλεύει τον Πέτρο και βγάζει νύχια στην Ελισάβετ

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

Σασμός: γιατί η Βασιλική διώχνει μακριά της τον Μαθιό;

 

Αφήστε μια απάντηση