Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της ΜυρτάληςΟ Άρης προτείνει στην Εύα να μιλήσει αυτός στον Στάθη σχετικά με το θέμα και τον καυγά που έχει προκύψει. Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς. Ο Χρήστος κλείνει την ταβέρνα, έχει σχολάσει.. Από κάπου απέναντι, ο Αλέξης τον παρακολουθεί κρυφά…Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης

Η Αντιγόνη συναντάει και πάλι τυχαία την Μαρίνα με την Αγγελική στο δρόμο και βουρκώνει. Η Ισμήνη εξομολογείται στον πατέρα της τον Λυκούργο ότι ο Κωνσταντίνος την απογοήτευσε διπλά, χωρίς να εξηγεί τι σημαίνει το “διπλά”.

Μάνος και Ισίδωρος χαίρονται με την επανασύνδεση Ιουλίας-Γιώργη. Ο Κουράκος πηγαίνει κάποια ρούχα του στο σπίτι της Ιουλίας, αλλά η συγκατοίκηση τους φέρνει κάπως σε αμηχανία και τους δύο. Η Αρετή θα ξαναδώσει άλλα 20 χιλιάρικα στον Θανάση για να προαγοράσουνε τα ποτά σε καλύτερη τιμή.

Ο Χρήστος κλείνει την ταβέρνα, έχει σχολάσει.. Από κάπου απέναντι, ο Αλέξης τον παρακολουθεί κρυφά…Ο Χρήστος έρχεται και μπαίνει στο σπίτι της Μυρτάλης. Ο Αλέξης μένει απ΄ έξω με κακό ύφος.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Θα συγχωρέσει η Αθηνά τον Στέφανο για χάρη του παιδιού;

Βασιλική, Φίλιππος, Κατερίνα βγαίνουν για ποτό και πάλι ο ίδιος άνδρας παρακολουθεί την Βασιλική(συνέβη πάλι σε προηγούμενο επεισόδιο).Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στην πίσω πόρτα του σπιτιού και μπαίνει μέσα αθόρυβα.. Πάει στο δωμάτιο και κοιτάζει την Μυρτάλη και τον Χρήστο που κοιμούνται.. Πάει στην κουζίνα, βρίσκει εκεί ένα μπουκάλι κρασί.. Βάζει σε ένα ποτήρι και πίνει.. Πάνω στον πάγκο βρίσκει ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο, το παίρνει στο χέρι του και έχει κακό ύφος!

Ο Αποστόλης συμφωνεί να έρθει ο Λεωνίδας στο σπίτι και να συγκατοικήσουν και οι τρείς μαζί. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος αποφασίζουν να βοηθήσουν την Κατερίνα με 50 χιλιάδες ευρώ. Η Ισμήνη αρπάζεται με την Αλκμήνη εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον Κωνσταντίνο: «Θέλω να μάθω…. Σου κάνει τα γλυκά μάτια; Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω με άντρα φίλης μου! Παράτα με!»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα βάζει φιτιλιές στην Ευτυχία

Ο Λυκούργος περπατάει σ΄ ένα δρόμο και βλέπει την Κατερίνα να μπαίνει στο αμάξι ενός άνδρα με τον οποίο έχει μεγάλη οικειότητα. Μιλάνε, γελάνε και τελικά φεύγουν με το αυτοκίνητο. Του Λυκούργου του κάνει μεγάλη εντύπωση..

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

 

Ο Στάθης συνεχίζει να είναι θυμωμένος με την Εύα, αλλά της υπόσχεται ότι θα βρει χρόνο να μιλήσουν… Η Βαγγελιώ λέει στην Αθηνά πως η μητέρα της χρειάζεται άμεσα 15 χιλιάδες ευρώ για να μην βγει το σπίτι της σε πλειστηριασμό και η Αθηνά της υπόσχεται να της τα δώσει αυτή.

Αργότερα ο Στάθης πηγαίνει τελικά από την Εύα, συζητούν έντονα και δεν μπορούν τα βρουν:«Όταν η μόνη λύση σε μια σχέση είναι το ψέμα, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά! Τώρα πια είναι αργά, είναι βήματα πίσω, έγινε το κακό… Με δούλευες κανονικά! Κι εγώ σαν βλάκας σε πίστευα! Άστο Εύα! Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο! Δεν μπορούμε να τα βρούμε!»…βροντάει την πόρτα και φεύγει, η Εύα κλαίει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *