Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία τα χάνει τελείως – Το μέλλον της

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία τα χάνει τελείως – Το μέλλον της

Δύσκολα προβλέπονται τα πράγματα για τη Μαρία, στην τρίτη σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς».Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία τα χάνει τελείως – Το μέλλον της

 

Πολλοί ανέφεραν πως η Μάρω Κοντού θα μας αποχαιρετήσει στο φινάλε της σειράς, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 

Η αλήθεια είναι πως, λίγο πριν το τέλος, θα δούμε την Μαρία αρκετά ταλαιπωρημένη. Οι μέρες περνούν και η Αθηνά παρατηρεί πως η μαμά της δεν είναι πολύ καλά. Έτσι, αποφασίζει να της τηλεφωνεί πιο τακτικά, για να βεβαιώνεται πως ζει, πως δεν έχει πάθει κάτι κακό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Σοβαρός Λόγος Που Μπαίνει Στο Νοσοκομείο Η Μυρτάλη

Μόνο που.. τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν. Μια μέρα, η Αθηνά τηλεφωνεί στη μαμά της, για να δει αν είναι όλα εντάξει. Εκείνη, δε της απαντάει. Φοβισμένη, η Αθηνά μπαίνει στο αμάξι και ξεκινά το ταξίδι της για το Σούνιο.

Φτάνει στο σπίτι και βλέπει πως πράγματι, η μαμά της δεν είναι καλά. Λίγο να αργούσε, θα την έχανε για πάντα. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Αθηνά σκέφτεται έντονα να οδηγήσει την Μαρία σε ένα γηροκομείο, για να είναι σίγουρη πως δε θα πάθει τίποτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή…

Δυστυχώς, η Μαρία έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό της, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται φρικτά και η υγεία της. Στην τρίτη σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Αθηνά θα κληθεί να πάρει μια μεγάλη απόφαση, σχετικά με την Μαρία:

Θα την πάρει δίπλα της, στη Μάνη ή θα την κλείσει σε γηροκομείο;

 

πηγή κειμένου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *