Σασμός: Η Άσπα βρίσκει στο σπίτι του Αγγέλου ένα δαχτυλίδι

Σασμός: Η Άσπα βρίσκει στο σπίτι του Αγγέλου ένα δαχτυλίδιΔιαλυμένη ψυχολογικά, η Άσπα πηγαίνει στο σπίτι του Άγγελου για να μαζέψει τα πράγματά του, όταν πέφτει τυχαία πάνω σε ένα δαχτυλίδι, στη σειρά Σασμός. Η ηρωίδα μας ανοίγει ένα κουτάκι κι αντικρίζει μέσα ένα πανέμορφο μονόπετρο.  Σασμός: Η Άσπα βρίσκει στο σπίτι του Αγγέλου ένα δαχτυλίδι

Τότε καταλαβαίνει πως ο Άγγελος ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου και καταρρέει… Ο άντρας της ζωής της ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση να παντρευτούν και να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Η Άσπα καταρρέει κρατώντας το δαχτυλίδι αυτό στα χέρια της, στη σειρά Σασμός. Μέσα της φωνάζει πως θα εκδικηθεί για το κακό που έκανε ο Κώστας στον αγαπημένο της. Η ζωή του έσβησε άδικα, εξαιτίας της ζήλιας του πρώην της.Σασμός: Η Άσπα βρίσκει στο σπίτι του Αγγέλου ένα δαχτυλίδι

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής Καταθέτει Εναντίον Του Δουκά Στη Δίκη

Σασμός: Η Άσπα βρίσκει στο σπίτι του Αγγέλου ένα δαχτυλίδι

Αποφασισμένη να βάψει τα χέρια της με αίμα, απευθύνεται στον Παύλο. Τον ικετεύει να κάνουν τον Κώστα να πονέσει, να τον ισοπεδώσουν, όπως έκανε εκείνος με τον Άγγελο. Ο Παύλος δέχεται να τη βοηθήσει και μαζί καταστρώνουν το σχέδιο δολοφονίας..

Η Άσπα μέρα με τη μέρα καταρρέει. Στην ιδέα πως ο Άγγελος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της, υποφέρει. Φοράει το δαχτυλίδι και υπόσχεται να μη το βγάλει ποτέ, για να έχει πάντα πάνω της κάτι δικό του.

Διαβάστε Επίσης  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

πηγή

Σασμός: συνάντηση φωτιά που προκαλεί σεισμό στα σχέδια όλων!

ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 13/10)

Η Γη της Ελιάς – Ράινα σε Στάθη: «Έλα να σε κάνω να πάρεις τα πάνω σου»

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ακούει το κλάμα του μωρού της Αλεξάνδρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *