Σασμός: γιατί η Βασιλική διώχνει μακριά της τον Μαθιό;

Σασμός: γιατί η Βασιλική διώχνει μακριά της τον Μαθιό;Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha Σασμός. Η Βασιλική αρχίζει να χάνει την εμπιστοσύνη της προς τον Μαθιό κι εκείνος το αντιλαμβάνεται… Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια Σασμός

Σασμός: Η Βασιλική χάνει την ψυχραιμία της

Ο Μανόλης είναι άφαντος, ενώ την ίδια στιγμή η αδερφή του ερωτεύεται και στέκεται μόνιμα πάνω από το κινητό της τηλέφωνο κοιτώντας το πότε θα χτυπήσει.

Η άφιξη του Ευθύμη στο νησί φέρνει νέες φουρτούνες στον Φραγκιαδάκη, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει την κατάλληλη ευκαιρία αλλά και τον τρόπο που θα μιλήσει στον Παύλο για την σχέση του με την Μαρίνα. “Είναι δύσκολος άνθρωπος και σίγουρα θα ενοχληθεί αν μάθει πως η γυναίκα του ξαδέρφου του έχει κοιτάξει άλλον άνδρα, όμως τα χρόνια που έχουν περάσει και ήταν μάλιστα αρκετά, ξέρει ότι τον τίμησες, δεν μπορεί και δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε εμποδίσει να συνεχίσεις την ζωή σου”, λέει ο Αντώνης στην Μαρίνα.

Εκείνη πιστεύει πως αρχικά ο Παύλος θα έχει αντιρρήσεις όμως με τον καιρό θα μαλακώσει και θα δεχτεί τον Αντώνη στο πλευρό της. “Μαρίνα, ξέρω πως ο δρόμος μας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως εγώ θα κάνω ότι χρειαστεί για να δεχτούν και επίσημα την αγάπη μας. Δεν είναι και η πρώτη φορά που θα βλέπουμε κόσμο απέναντι μας. Κανείς δεν θα μας πει πως να νιώσουμε και πως να πορευτούμε το υπόλοιπο της ζωής μας”, της τονίζει εκείνος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Η Μαρίνα τον αγκαλιάζει τρυφερά και εύχεται να κυλήσουν όλα ομαλά. Η στιγμή που θα συναντηθούν Καλλιόπη και Παύλος δεν θα αργήσει, όπως δεν θα αργήσει να έρθει και η σύγκρουση μεταξύ τους.

Η Βασιλική αρχίζει να χάνει την εμπιστοσύνη της προς τον Μαθιό κι εκείνος το αντιλαμβάνεται. Φεύγει μόνη της για το Ηράκλειο για να προσπαθήσει να συνεφέρει τον γιο της. “Βασιλική, που πηγαίνεις; Είσαι σίγουρη πως θες να το κάνεις αυτό; Αν θες βοήθεια με τον Νικηφόρο είμαι κι εγώ εδώ. Δεν χρειάζεται να το πάρεις όλο πάνω σου, όμως είσαι σίγουρη πως είναι τα πράγματα τόσο σοβαρά όσο σου τα περιέγραψε η Τζένη;” την ρωτά.

Η Βασιλική ακούγοντας τον χάνει την ψυχραιμία της και του λέει να ασχοληθεί με τα προβλήματα της δικής του οικογένειας και να την αφήσει ήσυχη. Εν τω μεταξύ, το σοκ της Άσπας, έπειτα από την συμμετοχή της στη παγίδευση του Κώστα, την έχει κάνει ράκος. Ο πρώην άντρας της, ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε είναι αυτός που μαχαίρωσε τον Άγγελο μέχρι θανάτου. Θέλει να πάρει τον νόμο στα χέρια της και να πληρώσει με τι ίδιο νόμισμα, όμως η Αργυρώ είναι ο λόγος που συγκρατείται.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Στάθης-Ιουλία βρίσκονται κρυφά από όλους!

 

Στο μεταξύ, η καπετάνισσα επιστέφει στο σπίτι της, όμως ο Αστέρης δεν αντέχει να την βλέπει και φεύγει. Εκείνη τον ικετεύει να μιλήσουν. “Αστέρη, θέλω να με ακούσεις. Ότι έκανα ήταν για να προστατεύσω εσένα. Μην είσαι τόσο σκληρός μαζί μου. Ξέρεις καλά πως δεν είμαι δολοφόνος και ούτε θα γίνω ποτέ”, του φωνάζει, όμως εκείνος άνοιγε την πόρτα και φεύγει.

Η Αργυρώ μαθαίνει τα πάντα σε μια απρόσμενη συνάντηση της με τον Αστέρη, ενώ τη ίδια ώρα δεν αντιλαμβάνεται πως ο Παύλος τους παρακολουθεί. Η Θοδώρα συναντά πάλι τον Λευτέρη κι αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος έχει ξεπεράσει τα όρια του κατά πολύ και παίρνει την απόφαση να φύγει μόνος του στα Γιάννενα.

Σασμός 15-16: Η σύλληψη του δολοφόνου πέφτει σαν βόμβα!

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος απέναντι στη βίαιη αντίδραση του γιού του

Σασμός 12-13-14: γιατί η Άσπα παίζει τη ζωή της κορώνα-γράμματα;

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *