Η Γη της Ελιάς: Οι αρχές εντοπίζουν το πτώμα του Ανέστη στο βουνό

Η Γη της Ελιάς: Οι αρχές εντοπίζουν το πτώμα του Ανέστη στο βουνόΈνας νέος κύκλος μυστηρίου ξεκινάει στην δεύτερη σεζόν. Η Ευτυχία και η Άννα δε μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, μετά από αυτό που συνέβη… Το πτώμα του Ανέστη βρίσκεται στο βουνό και ο τρόμος των κοριτσιών είναι τεράστιος, στην γη της ελιάς.

Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Μπορεί η Άννα και η Ευτυχία να πίστευαν πως το σώμα του δε θα εντοπιστεί εύκολα, όμως έκαναν λάθος. Ο Κουράκος συνεχίζει να τον ψάχνει, με σκοπό να τον φυλακίσει, αλλά είναι μάταιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Πολύ σύντομα θα δεχτεί ένα περίεργο τηλεφώνημα, στο οποίο συνάδελφοί του θα τον ενημερώνουν πως ο Ανέστης κείτεται νεκρός στο βουνό. Όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά, με τον Κουράκο να αναλαμβάνει δράση, έξαλλος.

Η Γη της Ελιάς: Οι αρχές εντοπίζουν το πτώμα του Ανέστη στο βουνό

Το πτώμα του Ανέστη θα περάσει από εξετάσεις, με τους ιατροδικαστές να επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για φρικτό έγκλημα, στην γη της ελιάς. Όλοι γνώριζαν πως ο συγκεκριμένος άντρας ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο, επομένως κανείς δεν υποψιάζεται την πραγματική ένοχο…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη και ο Μάνος θέλει να την εξοντώσει

Βέβαια, η Ευτυχία καταρρέει καθημερινά και πέφτει σε αντιφάσεις. Η Άννα παραμένει ψύχραιμη και προσπαθεί να την συνετίσει, δίχως αποτέλεσμα. Θα βρεθούν τα αποτυπώματα των κοριτσιών πάνω στο σώμα του νεκρού; Θα λυγίσει η Ευτυχία, ή θα κρατήσει τη σιωπή της; Όλα αλλάζουν στη Μάνη και κανείς δε κοιμάται ήσυχος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *