Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ακύλας ετοιμάζει σχέδιο δολοφονίας. Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη ή θα τα καταφέρει;

O Ακύλας θα φέρει τα πάνω-κάτω προκειμένου να εκδικηθεί τον Μπάμπη και την Κορίνα και να ξεπλύνει αυτή την ντροπή. H Κορίνα με τον Μελέτη είναι αποφασισμένοι να πάρουν διαζύγιο παρά τις αντιδράσεις του Ακύλα που μία τέτοια κίνηση τη θεωρεί ντροπή για την οικογένειά του.

Άλλωστε το μότο του είναι “πατρίς θρησκεία οικογένεια” οπότε πώς θα μπορούσε να δεχτεί ένα χωρισμό και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι; Αρχικά πιστεύει πως ο Μελέτης δεν φερόταν καλά στην κόρη του αλλά η Κορίνα του το ξεκαθαρίζει: “Μόνο εγώ φταίω. Ο Μελέτης ήταν άψογος μαζί μου.”

Και όσο το διαζύγιο της Κορίνας και του Μελέτη προχωράει τόσα ο Ακύλας είναι αντίθετος και θέλει να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της Κορίνας τον κάνει υποψιάζουν πως κάτι νέο υπάρχει στη ζωή της και αν αυτό αποδειχτεί δεν θα αντέξει μία τέτοια ντροπή κυρίως από εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94 , 95

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης παραδέχεται στην Κορίνα πως τα λεφτά του πατέρα της τα είχε κλέψει ο Κυριάκος και συγκρούονται άσχημα. “Δεν ξέρω πώς μπορώ να σε εμπιστευτώ μετά από αυτό. Νιώθω απογοητευμένη και μαζί σου και με τον εαυτό μου που σε πίστεψε.” του λέει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

Εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως εκείνος δεν είχε καμία ανάμειξη σε όλο αυτό αλλά και να την κάνει να ανοίξει τα μάτια της και να δει επιτέλους πως ο Ακύλας δεν είναι αυτό που δείχνει. Την ίδια ώρα ο Μεγαρίτης δίνει εντολή να παρακολουθούν την Κορίνα.

“Θέλω να μάθετε που πηγαίνει, με ποιον μιλάει, τι κάνει! Όλα! Τα πάντα!“. Όμως ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθεί και εκείνοι προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή του αλλού καθώς η αποκάλυψη της σχέσης τους θα φέρει την καταστροφή.

Ο Ακύλας μαθαίνει για το κρυφό δεσμό της κόρης του με τον Μπάμπη και δίνει εντολή εξόντωσης για τον νεαρό. “Δώστε ένα γερό μάθημα στον αλήτη που τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει την κόρη μου.“. Οι άντρες του Μεγαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπάνε ανελέητα απειλώντας τον να μείνει μακριά από την Κορίνα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος στο πλευρό της γιαγιάς Ειρήνης

 

Ο νεαρός καταλαβαίνει πως βρίσκεται μπροστά σε ένα θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της νέας του σχέσης. Αργότερα εκείνος αιμόφυρτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουράνια με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι μέσα στα αίματα.

“Τι έπαθες; Τι έγινε;” ρωτάει με αγωνία η Ουράνια και εκείνος της απαντάει: “Μου την έπεσαν τα τσιράκια του Ακύλα.“. Ο Κυριάκος θυμώνει: “Γιατί Μπάμπη; Μίλα γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει.“. Κι εκείνος τους ομολογεί: “Eμαθε για μένα και την Κορίνα ότι έχουμε σχέση.“.

O Κυριάκος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. “Tο ήξερα πως θα φέρει μπελάδες αυτή η κατάσταση και σε είχα προειδοποιήσει να μείνεις μακριά της. Ρε έχεις καταλάβει τι πας να κάνεις;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση