Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Νύχτα Που Θα Σημαδέψει Τη Ζωή Όλων Στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Νύχτα Που Θα Σημαδέψει Τη Ζωή Όλων Στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Νύχτα Που Θα Σημαδέψει Τη Ζωή Όλων Στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Η 21η Απριλίου 1967 άλλαξε όλη την πορεία της χώρας για τα επόμενα επτά χρόνια. Πέντε μήνες μετά, στο Διαφάνι, ο φόβος έχει σκεπάσει τα πάντα. Κάποιοι κρύβονται, κάποιοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν περιμένοντας ένα θαύμα και κάποιοι άλλοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η νύχτα που θα σημαδέψει τη ζωή όλων στις Άγριες Μέλισσες.
Στη μία πλευρά στις Άγριες Μέλισσες βρίσκεται ο Ακύλας Μεγαρίτης με μεγαλεπήβολα σχέδια και στο πλευρό του τον Μελέτη. Στην άλλη πλευρά βρίσκονται τα μέλη των οικογενειών Σταμίρη και Σεβαστού. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Δούκας και η Μυρσίνη δέχονται το ισχυρότερο πλήγμα από τα παιδιά τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος βρίσκονται ξαφνικά στη δίνη μια νέας Οδύσσειας, καθώς ο δάσκαλος μπαίνει στο στόχαστρο του καθεστώτος.

Διαβάστε Επίσης  Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Συναγερμός στις αρχές για ακραία φαινόμενα – Φόβοι για την πυρόπληκτη Εύβοια και τη σεισμόπληκτη Κρήτη

Ο Λάμπρος κατηγορείται στις Άγριες Μέλισσες ότι είναι αρχηγός μίας ακραίας κομμουνιστικής οργάνωσης, αλλά ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει στην αθωότητά του. Μάλιστα, ο δάσκαλος αποφασίζει να πάει να κρυφτεί, αφού οι άνθρωποι του καθεστώτος τον κυνηγούν παντού.

Ο Μπάμπης, παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου, οδηγεί τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους που κινδυνεύουν, για να κρυφτούν.

Τις επόμενες μέρες στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τον Ακύλα, ο οποίος όχι μόνο ζητάει την εξορία του Λάμπρου αλλά έχει βάλει στο στόχαστρο και εκείνη. Η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σε ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι και δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να τον φυγαδεύσει πριν τον βρουν και τον βασανίσουν.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα

Το ίδιο βράδυ, ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας. Ωστόσο, τη βραδιά θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός, που θα τους συγκλονίσει όλους και θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό όπου βρίσκονται ο Λάμπρος, ο Προκόπης, ο Μπάμπης και οι υπόλοιποι. Ύστερα από αυτή την επιδρομή, τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανέναν στις Άγριες Μέλισσες, καθώς οι Διαφανιώτες θα έρθουν αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της δικτατορίας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *