Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον ΑστέρηΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη.

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων η γιαγιά Ειρήνη είναι καταβεβλημένη από το χαμό της Μανταρινάς, κάθεται πλέον μόνη της με μόνη παρηγοριά τα πουλιά και τα λουλούδια που τους μιλάει και τα περιποιείται χωρίς σταματημό.

.

Η Μαρίνα ακούγοντας την τόσο απελπισμένη από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Μαμά, είσαι σίγουρη πως είναι τόσο σοβαρό που χρειάζεται να πας πίσω στην Κρήτη;, τη ρωτά η Αργυρώ.

Δεν είναι καλά η γιαγιά σου. Είναι πλέον ολομόναχη. Και ο Άγγελος μου είπε πως δεν τη βλέπει καλά. Θα πεθάνει, Αργυρούλα μου, απο το μαράζι της αν δεν πάω λίγο κοντά της, της απαντά συγκεκριμένη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Nέα πρόσωπα ανατρέπουν τη ζωή των Δεμερτζήδων

Η κατάσταση υγείας της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνονται προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταυρό και το παιδί στην Κρήτη. Λίγες μέρες αργότερα, η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένοι στην Κρήτη.

Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Καθώς ο Σταύρος και Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούργιο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους φόβους του, αλλά και με τις μεγαλύτερες του ελπίδες.

Η επιστροφή της Μαρίνας γεμίζει τον Αντώνη χαρά, όμως ενώ η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη μετά από καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Παύλος δίνει εντολή θανάτου για τον Αστέρη

Πάντα σε περίμενα. Το ήξερα πως θα έρθεις στον τόπο που ερωτευτήκαμε. Αργυρώ, δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι πως εμείς οι δύο θα είμαστε ξανά μαζί αλλά προς το παρόν μου αρκεί που σε βλέπω να ξέρω πως είσαι καλά. Έστω κι αν εδώ δεν είσαι μόνη, της λέει και για πρώτη φορά η Αργυρώ δεν αντιδρά. Κάτι έχει μαλακώσει μέσα της μετά από τόσο καιρό.

Σιγά σιγά μπαίνουν οι βάσεις για την αρχή του Σασμού…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *