Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά να χτυπήσει την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά να χτυπήσει την ΒασιλικήΕκτός εαυτού θα βγει η Αρετή στην γη της ελιάς, μόλις αντικρίσει πως ο Φίλιππος Στεφανέας βρίσκεται δίπλα στη Βασιλική. Για πρώτη φορά θα δει το ζευγάρι μαζί, δίπλα δίπλα, με την Χάιδω να βρίσκεται πίσω τους, χαμογελαστή. Η οργή της θα ξεπεράσει κάθε όριο.

           Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά να χτυπήσει την Βασιλική

Η Βασιλική, η Χάιδω και ο Φίλιππος αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στην Αρεόπολη, μετά από αρκετό καιρό. Μητέρα και γιος έπεισαν τη νεαρή ηρωίδα να βγει έξω, να πάρει λίγο καθαρό αέρα. Εκείνη, αν και διστακτική, δέχτηκε.

Αυτό που δεν περίμενε κανείς, είναι πως στο δρόμο τους θα έβρισκαν την Αρετή. Η Βασιλική είχε επισκεφτεί τους γονείς της πριν μέρες, ζητώντας τους να μιλήσουν. Ο Στάθης την είχε διώξει από το σπίτι, φωνάζοντας πως εφόσον επέλεξε τους Στεφανέους, δεν είχε καμία δουλειά εκεί μέσα…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας στέλνει τον γιο του στο εξωτερικό

Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεκινήσει στη μέση του δρόμου. Για πρώτη φορά, η Αρετή θα είναι αυτή που θα ρίχνει τις κατάρες, με την Χάιδω να την καθησυχάζει. Η Βασιλική βρίσκεται σε μεγάλο σοκ, προσπαθεί να της μιλήσει, όμως είναι μάταιο.

Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Με τον φονιά του αδερφού της, το παλιοθήλυκο»

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά να χτυπήσει την Βασιλική

Η Αρετή, εξοργισμένη, ορμάει να χτυπήσει την Βασιλική και ο Φίλιππος μπαίνει μπροστά, στην γη της ελιάς. Σπρώχνει την Αρετή πίσω και της φωνάζει πως εάν τολμήσει να ξανά σηκώσει χέρι, θα έχει να κάνει μαζί του!

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: η Ελπίδα μαθαίνει τον δολοφόνο του Φίλιππου!

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ο Φίλιππος για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πόσο πολύ αγαπά και νοιάζεται τη νεαρή Βασιλική. Η Αρετή φεύγει, τρέχοντας να περιγράψει στον Στάθη όσα “τόλμησε” να κάνει η κόρη τους. Ο Φίλιππος και η Χάιδω προσπαθούν να συνεφέρουν την Βασιλική…

 

πηγή

 

Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης και με την Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς

Σε μεγάλη ένταση θα βρεθούν ο Αποστόλης και ο Στάθης, στην γη της ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος και Στάθης – Η τελευταία συνάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *