Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Με τον φονιά του αδερφού της, το παλιοθήλυκο»

Ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα αναμένεται να δούμε απόψε το βράδυ στην σειρά Η Γη της Ελιάς από την Αρετή καθώς θα μάθει την φρικτή αλήθεια για την κόρη της. Την αποκάλυψη θα της την κάνει ο Στάθης, ο οποίος έξαλλος με όλα όσα μαθαίνει ενημερώνει αμέσως την οικογένεια του για να δουν πως θα το διαχειριστούν.

Η Αρετή ξεσπά άγρια απόψε στην Γη της Ελιάς

Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα της λέει ο Στάθης και ξεσπά. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η κόρη της παντρεύτηκε αυτόν που πήγε να σκοτώσει τον Στέφανο πριν από λίγο καιρό. Η είδηση της εγκυμοσύνης από την άλλη, δεν είναι κάτι που την κάνει να πέσει από τα σύννεφα καθώς όπως λέει το είχε ψυλλιαστεί.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για τους ρόλους τους

Η ίδια αδυνατεί να κρατήσει τον θυμό της και θέλει να πάει αμέσως στο σπίτι της Χάιδως για να λογαριαστούν οι δυο τους. Ο Στάθης την αποτρέπει και αποφασίζει να πάει αυτός! Και οι δυο δεν μπορούν να χωνέψουν την κοροϊδία της κόρης τους αλλά και το δούλεμα του Λυκούργου, ο οποίος τους συμπαραστεκόταν τόσο καιρό που βίωναν το δράμα με την κόρη τους. Η Αρετή και ο Στάθης βιώνουν έναν γολγοθά στην Γη της Ελιάς! Πόσο θα κρατήσει αυτό και τι θα γίνει μόλις αντικρίσουν μπροστά στα μάτια τους την Βασιλική;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μπάτσελορ πάρτι στο καφενείο του Πότη

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *