Η Γη της Ελιάς: Θα γίνει τελικά ο γάμος Κουράκου – Ιουλίας;

Η Γη της Ελιάς: Θα γίνει τελικά ο γάμος Κουράκου – Ιουλίας;

Θα γίνει τελικά ο γάμος του Κουράκου και της Ιουλίας, στην γη της ελιάς; Όλοι διχάζονται, παρόλο που οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Ο Στάθης είναι έξαλλος, έχει ζητήσει διαζύγιο από την Αρετή και κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την αγαπημένη του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε αντίθεση με εκείνον, ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος πιέζουν πολύ τη διαδικασία αυτή, με σκοπό να πάνε όλα καλά, όπως ακριβώς έχουν υπολογίσει. Η Ιουλία ζει το παραμύθι αυτό, παρόλο που η καρδιά της ανήκει σε άλλον άντρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή ο Φίλιππος – Γιατί συλλαμβάνεται;

Ο Στάθης είναι εξοργισμένος. Θέλει να εμποδίσει το μυστήριο, με κάθε κόστος. Θέλει να πάει να αρπάξει την Ιουλία, να την παρακαλέσει να μην κάνει αυτό το βήμα στη ζωή της. Θα σταματήσει τον γάμο ή θα γίνει κανονικά;

Η μεγάλη ημέρα

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε στο TV24 για τον ρόλο του, αλλά και για όσα θα φέρει ο γάμος του Κουράκου και της Ιουλίας, στην γη της ελιάς. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Ο γάμος θα γίνει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί παρακάτω ή αλλιώς τι παραπάνω θα σκεφτεί η Βάνα Δημητρίου. Πάντως θα ήθελα ο ήρωάς μου να έχει στο τέλος αυτό που του αξίζει. Κι αν καταλάβαινε ότι η Ιουλία δεν μπορεί να τον αγαπήσει, γιατί είναι δοσμένη αλλού, να έκανε πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 66-67-68-69-70-71-72-73-74-75

»Ο Γιώργης θέλει η Ιουλία να είναι ευτυχισμένη. Είτε δίπλα του, είτε με κάποιον άλλον άντρα. Θεωρώ πως δεν είναι κτητικός και δε θα την ήθελε δίπλα του απλά για να την έχει. Είναι πολύ σωστός ως ήρωας…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *