Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης ξεφτιλίζει και την Μαργαρίτα

Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης και με την Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς. Μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, θα ξεσπάσει στην ηρωίδα της σειράς, μιλώντας της με τον χειρότερο τρόπο.

Εκείνη θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει, να του εξηγήσει, όμως είναι μάταιο. Ο Στάθης κρατάει στα χέρια του την φωτογραφία από τον γάμο της κόρης του, στη οποία απεικονίζονται άτομα που θεωρούσε φίλους του.

Δίπλα στη νύφη είναι ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Μαργαρίτα. Όλοι αυτοί γνωρίζουν που είναι το παιδί του και συνεχίζουν να μη μιλούν. Ο Στάθης, εξοργισμένος, επισκέπτεται την Χάιδω και ο πόλεμος ξεκινά.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Εντάσεις στο σπίτι των Καπερνάρων

Η Αρετή είναι έτοιμη να ορμήξει στην Χάιδω για το κακό που έκανε. Πιστεύει πως κρατάει το παιδί της με το ζόρι, πως είναι ικανή να βλάψει την Βασιλική, για να εκδικηθεί. Ο Στάθης την ηρεμεί και της υπόσχεται να αναλάβει δράση.

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα βαφτίζει το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Εισβάλλει στο σπίτι της Χάιδως, ρωτώντας που είναι η κόρη του. Η Χάιδω και ο Φίλιππος προσπαθούν να του εξηγήσουν, ενώ η Μαργαρίτα παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες. Ο Στάθης τότε κοιτάζει την Μαργαρίτα και της μιλάει με τα χειρότερα λόγια, στην γη της ελιάς. “Δεν ντρέπεσαι, μεγάλη γυναίκα να κάνεις τέτοια πράγματα;”

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Μαργαρίτα, αν και εκνευρισμένη από την στάση του, δίνει τόπο στην οργή. Άλλωστε, κατανοεί πως ο Στάθης είναι ένας πονεμένος πατέρας που αναζητά την κόρη του. Η ρήξη, όμως, είναι τεράστια και ο Στάθης δεν εμπιστεύεται πια ούτε τον Λυκούργο, ούτε την Μαργαρίτα…

πηγή

Δείτε και άλλα θέματα: Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137            

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Θύμα ληστείας η Ευτυχία – Ποιος είναι ο δράστης

Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Μυρτάλη – Χωρίζει τον Στέφανο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *