Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αποστόλης και Στάθης πιάνονται στα χέρια

Σε μεγάλη ένταση θα βρεθούν ο Αποστόλης και ο Στάθης, στην γη της ελιάς. Μετά το νέο για τον γάμο της Βασιλικής, ο Στάθης κυκλοφορεί στη Μάνη, μοιράζοντας απειλές και κατάρες. Αισθάνεται προδομένος από αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία γνώριζαν την αλήθεια και δε την αποκάλυπταν τόσο καιρό.

Όσο εκείνος αγωνιούσε, άτομα δικά του γνώριζαν που είναι η κόρη του και δε μιλούσαν. Η Βασιλική παντρεύτηκε με τον Φίλιππο κι έστειλε την φωτογραφία του γάμου της στην κολλητή της, την Άννα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Ιάκωβο

Μετά από ένα μεγάλο λάθος, η Άννα θα αφήσει το κινητό της εκτεθειμένο, με τον Πότη να βλέπει κατάματα την αλήθεια. Χωρίς δεύτερη σκέψη, την δείχνει στον Στάθη και ο πόλεμος ξεσπά ανάμεσα σε Στεφανέους και Καπερνάρους.

Ο Στάθης εκτός εαυτού

Μόλις μάθει πως η φωτογραφία αυτή ήταν στο κινητό της Άννας, θα ξεσπάσει με τον χειρότερο τρόπο. Ο Στάθης είναι σίγουρος πως ο Αποστόλης γνώριζε και δεν έλεγε τίποτα τόσο καιρό, στην γη της ελιάς.

Εξοργισμένος, θα τρέξει να τον βρει, με τον Αποστόλη να πέφτει από τα σύννεφα! Του φωνάζει πως δεν είχε ιδέα και πως η Άννα το είχε κρύψει καλά αυτό το μυστικό. Ο Στάθης δεν ακούει λέξη και του φωνάζει γεμάτος οργή κι απελπισία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σπαραγμός στην κηδεία του Νικήτα στη Θεσσαλονίκη

Ο Αποστόλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει, να τον βοηθήσει, όμως είναι μάταιο. Σειρά έχουν ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα. Ο Στάθης θα ξεσπάσει τον θυμό του, κλείνοντας οριστικά την πόρτα πίσω του σε αυτές τις φιλίες. Νιώθει πιο μόνος από ποτέ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *