Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Και Στάθης – Η Τελευταία Συνάντηση

 Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Και Στάθης – Η Τελευταία Συνάντηση

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Στάθης και Λυκούργος θα σταθούν για πρώτη φορά απέναντι, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες, με τον Στάθη να γίνεται έξαλλος και τον Λυκούργο να πέφτει από τα σύννεφα. Μία φωτογραφία, θα είναι αρκετή για να τους κάψει…

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος και Στάθης – Η τελευταία συνάντηση

Ο Πότης βρίσκει στο κινητό της Άννας μία φωτογραφία του ζεύγους. Ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι αγκαλιά στο δημαρχείο, ενώ πίσω τους βρίσκονται ο Λυκούργος και η Χάιδω. Ο Στάθης βλέπει την φωτογραφία αυτή και εξοργίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Κουμπάρα «έκπληξη» στον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

Η κόρη του παντρεμένη με την Στεφανέα και μάλιστα με τις ευχές του Λυκούργου; Ο Πότης προσπαθεί να τον ηρεμήσει, χωρίς να αντιλαμβάνεται τι φωτιά έχει ρίξει με την πράξη του αυτή. Η Άννα μάχεται να το καλύψει, ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Βασιλική πως η μεγάλη μπόρα έφτασε.

Ο Λυκούργος και ο Στάθης θα βρεθούν αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης θα του χτυπήσει την πόρτα και θα ορμήξει πάνω του, γεμάτος θυμό! “Πώς τόλμησες;” θα του φωνάξει, με τον Λυκούργο να παγώνει. Πώς να του εξηγήσει πως έχει δίκιο; Πώς να του πει πως ήταν κι εκείνος αντίθετος με όλα αυτά;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ δεν φαντάζεται την τρομερή αλήθεια

 Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Και Στάθης – Η Τελευταία Συνάντηση

 

Ο Στάθης έχει θολώσει. Ένας άγριος καυγάς ξεσπάει, με ολέθριες συνέπειες. Κανείς δε μπορεί να τον σταματήσει. Ψάχνει απελπισμένα να βρει την κόρη του, να την σώσει από το φρικτό λάθος που έκανε.

Ο Λυκούργος παλεύει να τον καθησυχάσει, να του εξηγήσει… Όλα είναι μάταια. Ο Στάθης Καπερνάρος κλείνει την πόρτα και ρίχνει μαύρη πέτρα σε αυτή την φιλία. Νιώθει προδομένος και φοβερά θλιμμένος που δεν κατάφερε να προστατεύσει το παιδί του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *