ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Δραματικές Εξελίξεις – Η Μαρίνα απαγάγει την ‘Ελλη

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Δραματικές Εξελίξεις – Η Μαρίνα απαγάγει την ‘Ελλη

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ με την κόντρα Μαρίνας – Κάτιας να κορυφώνεται και οι δύο γυναίκες να μη διαστάζουν να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Ακόμα μία εξέλιξη αναμένεται να ταράξει την καθημερινότητα της οικογένειας Μακρή.

Στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα» η Έλλη εξαφανίζεται…

Ένα βράδυ η Κάτια θα συναντηθεί με το Φώτη και του ζητάει να συναντήσει τη γυναίκα και να την απειλήσει να φύγει, προτού ο Κωστής μάθει πως εκείνη είναι η θετή μητέρα της Ελπίδας. Το ίδιο βράδυ όμως ακόμη ένα χτύπημα περιμένει την Κάτια. Η Ελλη καθώς επιστρέφει στα σπίτι τους, δέχεται μια ξαφνική επίθεση. Άγνωστοι άνδρες εμφανίζονται μπροστά της και την αρπάζουν, με αποτέλεσμα η κοπέλα να περνάει δύσκολες στιγμές, γεμάτες αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64-65-66-67-68-69-70

Οι ώρες περνούν και η απουσία της Ελλης αλλά και το γεγονός πως δεν απαντά στις κλήσεις τους προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Μάκρη. Ολοι ξεκινούν να την ψάχνουν δίχως όμως αποτέλεσμα, και αρχίζουν να φοβούνται πως η Ελλη έπεσε θύμα απαγωγής. Λίγο αργότερα, η Κάτια ενημερώνει τον Αντρέα για όσα συμβαίνουν και εκείνος σπεύδει αμέσως στο πλευρό της. Μάλιστα, ο άνδρας κινεί γη και ουρανό προκειμένου να εντοπίσει την Ελλη.

Όπως θα δούμε πίσω από την εξαφάνιση της κοπέλας είναι ο Κωστής και η Μαρίνα που θέλουν να εκβιάσουν την Κάτια να τους πει που είναι η Ελπίδα. Ο Κωστής θα ομολογήσει στην Κάτια την απαγωγή και θα την εκβιάσει να του αποκαλύψει την αλήθεια για την Ελπίδα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις του 2ου κύκλου!

Η Κάτια όμως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα καταγγείλει τον Κωστή στην αστυνομία ενώ πιστεύει ότι πίσω από όλα κρύβεται η Μαρίνα και θα βάλει τον Αντρέα να την παρακολουθεί.

Η Κατάσταση θα γίνει περίπλοκη όταν η Έλλη θα προσπαθήσει να το σκάσει…ενώ ο κλοιός της αστυνομίας σφίγγει γύρω από τη Μαρίνα και τον Κωστή.

Ο Φώτης και η Μάρθα τους πιέζουν να αφήσουν ελεύθερη την Έλλη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *