Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Καθώς η βασιλική οικογένεια συνεχίζει τις διακοπές του Δεκεμβρίου και τις εορταστικές εκδηλώσεις, ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στηθεί έξω από το παλάτι, το οποίο φιλοξενεί τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton καθώς και τον Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle.

Το πανύψηλο δέντρο ύψους 9, 10 μέτρα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Είναι επιβλητικό και θυμίζει χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Διαβάστε Επίσης  Πάολα: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου»

Το Ιστορικό Βασιλικό Παλάτι, ανεξάρτητο φιλανθρωπικό ίδρυμα, υπεύθυνο για τη φροντίδα έξι ιστορικών σημείων, μοιράστηκε ένα διασκεδαστικό βίντεο στο λογαριασμό στο Twitter το οποίο δείχνει όλη την διαδικασία των εργασιών για να λάμψει το δέντρο.

Από την τοποθέτηση και εγκατάσταση του στο γέμισμα των κλαδιών και το στόλισμα με φωτάκια και μπάλες σε χρυσαφένια απόχρωση.

Ενσωματωμένο βίντεο

Historic Royal Palaces

@HRP_palaces

Watch the 30ft Christmas tree being installed and decorated outside 🎄 This Christmas at Kensington, meet Victoria & Albert, try some festive crafts and discover how the Victorians shaped Christmas: http://bit.ly/christmasKP  ⭐

191 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *