Σασμός: Ο εισαγγελέας ξεσκεπάζει τους πάντες

 

Σασμός: Ο εισαγγελέας ξεσκεπάζει τους πάντες

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο εισαγγελέας ξεσκεπάζει τους πάντες.

 

Κάτι ήξεραν οι ήρωες του Σασμού που έτρεμαν την είσοδο του νέου εισαγγελέα.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης κάθεται στην καρέκλα της Αμαλίας αλλά οι προθέσεις του κάθε άλλο παρά μοιάζουν με αυτές της προκατόχου του.

Το πρώην γραφείο της Αμαλίας Ξενάκη γεμίζει ξανά.

Ο επιβλητικός νέος εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης (Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης) αναλαμβάνει τα καθήκοντά του και δεν αργεί να ανοίξει τους φακέλους που η προκάτοχός του μάλλον είχε κλείσει εσπευσμένα.Σασμός: Ο εισαγγελέας ξεσκεπάζει τους πάντες

Το όνομα του όμως δεν είναι παντελώς άγνωστο στους Άνωποριανούς. Βλέπετε, ο πατέρας του Μάνθος Γιακωβάκης υπήρξε επίσης εισαγγελέας και μάλιστα έμεινε στην συνείδηση των ανθρώπων που τον συναναστράφηκαν για την καλή του την καρδιά, γεγονός το οποίο ο Χρήστος θα τον κατηγορήσει.

Είναι αυστηρός, αμερόληπτος και ευφυής. Ένας ανελέητος διώκτη της διαφθοράς καθώς μάλιστα είναι παιδί από οικογένεια με βεντέτα που κόστισε τη ζωή στον αδερφό του πατέρα του.

Όπως θα δούμε ο ίδιος αποφάσισε να επιστρέψει στην Κρήτη αφού η οικογένεια του εξαιτίας των απειλών που δέχονταν ο πατέρας του μετακόμισε στην Αθήνα όταν εκείνος ήταν 17 ετών, για να πολεμήσει την βεντέτα των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων.

Από το γραφείο του θα περάσουν όλοι οι ήρωες με πρώτους και καλύτερους τον Αντώνη, τον Παύλο, τον Βαγγέλη, τον Γιώργο και φυσικά τη Στέλλα. Για όλους θα έχει κάτι επιλήψιμο να πει με αποτέλεσμα όλοι οι παραπάνω να τρέμουν στην θέα του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα κλείνει το στόμα του Στρατή με λεφτά

“Από πού να ξεκινήσω Αντώνη. Από τον φόνο του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή; Το φόνο του Στεφανή Σταματάκη που χρέωσες στον Ευθύμη Φαρμάκη μετά το θάνατο του;

Ή τον ίδιο τον Φαρμάκη που δεν βρέθηκε ποτέ ο δολοφόνος του; Δεν περιμένω άλλο, ήρθα για να βάλω τάξη στο χάος που έχεις δημιουργήσει” θα του πει. Εξίσου σκληρός θα είναι και με τον Παύλο που θα του καταλογίσει το γεγονός ότι ανέλαβε το οινοποιείο του παραβατικού Ευθύμη.

Εκείνος πάντως που θα θορυβηθεί περισσότερο από όλους θα είναι ο Βαγγέλης που θα τον ρωτήσει για ποιο λόγο ανέλαβε ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ. Ο Βαγγέλης θα του αποκαλύψει πως το έκανε για να καλύψει το αφεντικό του και τότε ο αδέκαστος εισαγγελέας θα του πει:

“Καταλαβαίνετε πως αυτό που κάνατε είναι υπόθαλψη εγκληματία σύμφωνα με το άρθρο 231 του Ποινικού Κώδικα; Δεν σας είπε η δικηγόρος σας πως η πράξη αυτή παραμένει ατιμώρητη μόνο σε περίπτωση που ο υπαίτιος τέλεσε υπέρ κάποιου οικείου;“.

Η Στέλλα σύμφωνα με το TV24, οδηγεί αφηρημένα, λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό και στη προσπάθειά της να το διαβάσει πέφτει στο μπροστινό αυτοκίνητο, βγαίνει έξω και ο οδηγός του μπροστινού οχήματος είναι έξαλλος.

“Αν είστε αφηρημένη να μην οδηγείτε. Τί σας φταίνε οι άλλοι; Κοίτα να δεις… Πιάνουν ένα τιμόνι και όποιον πάρει ο Χάρος” θα της πει κι εκείνη θα απολογηθεί και θα του προτείνει να του κάνει δήλωση ή ακόμα και να φωνάξει την τροχαία.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει

“Άλλη όρεξη δεν είχα, ακόμα δεν πάτησα το πόδι μου στην Κρήτη” θα πει εκείνος. Νευριασμένη θα ξεκινήσει για το γραφείο του Αντώνη στο οποίο και θα μιλήσει για τον γρουσούζη που συνάντησε. Όταν ανοίξει η πόρτα και τον δει ξανά μπροστά της, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του εισαγγελέα θα κεραυνοβοληθεί.

Μία μέρα αργότερα ο Χρήστος θα τον καλέσει στο γραφείο του για να την κατακρίνει που αναλαμβάνει κατ’ εξακολούθηση της υπόθεση των Σταματάκηδων ενώ θα την δικάσει και για το γεγονός πως δέχτηκε την κληρονομιά του Ευθύμη.

Ο εισαγγελέας αμφισβητεί διαρκώς τις ικανότητές της φέρνοντάς την στα όρια της. Όμως κάτω από την σκληρή του αντιμετώπιση θα αρχίσει να θαυμάζει το σθένος και την ομορφιά της. Η συχνή επαγγελματική τους επικοινωνία θα φέρει Χρήστο και Στέλλα πιο κοντά με αποτέλεσμα να ερωτευτούν τρελά και να αλλάξει ζωή και των δύο.

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό η σχέση τους θα περάσει διά πυρός και σιδήρου. Οι εντάσεις και οι τσακωμοί θα έχουν την τιμητική τους σε όλο το δεύτερο μισό της σεζόν σε σημείο που κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει ότι αυτοί οι δύο στο τέλος θα αγαπηθούν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *