Έρωτας Φυγάς: Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά αφήνει ερωτηματικά

 

Έρωτας Φυγάς: Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά αφήνει ερωτηματικά

 

Καθηλωτική θα είναι η συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» όπως θα δούμε καθώς έξω από το σπίτι που κρύβεται η Μαργέτα στην Κηφισιά ακούγονται πυροβολισμοί… Έρωτας Φυγάς: Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά αφήνει ερωτηματικά

Η Μαργέτα που βρίσκεται στην Αθήνα, προσπαθεί με τη βοήθεια του Θύμιου να βρει μια λύση για να κρατήσει κλειστό το στόμα του εκβιαστή της.

Προσπαθεί μάλιστα να κερδίσει περισσότερο χρόνο έτσι ώστε να δει τι θα κάνει με τα χρήματα που της ζητά, τα οποία είναι πάρα πολλά και η Μαργέτα είναι δύσκολο να συγκεντρώσει αυτό το ποσό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Κάποια στιγμή η Μαργέτα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» καταφέρνει σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV να βρει τις λίρες που της είχε ζητήσει η Χαριτίνη, όμως ο κίνδυνος παραμονεύει, καθώς μια νέα απειλή εμφανίζεται και θα πρέπει να την αντιμετωπίσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Εντωμεταξύ ένα βράδυ έξω από το σπίτι της Μαργέτας στην Κηφισιά εκτυλίσσονται τρομακτικές στιγμές, όταν ακούγονται πυροβολισμοί και στη συνέχεια μέσα στο σκοτάδι δυο άνδρες απομακρύνουν ένα πτώμα και προσπαθούν να το εξαφανίσουν πριν ξημερώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: O Ευθύμης συλλαμβάνεται για απόπειρα δολοφονίας

Παράλληλα στο Κιάρι, ο δικηγόρος της Μαργέτας πηγαίνει στον Ιάσονα και φέρνει τα πάνω κάτω, γιατί σύμφωνα με τη διαθήκη της μητέρας του η Αλεξάνδρα είναι η κληρονόμος της.

Ο Ιάσονας σοκάρεται με την απόφασή της ενώ η είδηση αυτή πέφτει σαν βόμβα και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει που αποσκοπούσε η Μαργέτα με την κίνησή της αυτή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *