Η Γη της Ελιάς: Φρικτή απώλεια για την Άννα – Για ποιον κλαίει;

 

Η Γη της Ελιάς: Φρικτή απώλεια για την Άννα – Για ποιον κλαίει;

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα για την Άννα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».Η Γη της Ελιάς: Φρικτή απώλεια για την Άννα – Για ποιον κλαίει;

 

Η Ευτυχία ομολογεί τη δολοφονία του Ανέστη, χωρίς να την μπλέκει. Δε λέει στον Κουράκο πως συνεργός της σε αυτό, ήταν η Άννα!

 

Οι δύο φίλες γιορτάζουν τον παραμυθένιο αυτόν γάμο, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει πως όλα αναμένεται να τελειώσουν, μέσα σε δευτερόλεπτα. Η Άννα διοργανώνει ένα μπάτσελορ πάρτι στο καφενείο του Πότη και όλες οι γυναίκες της Μάνης γιορτάζουν ξέφρενα κι εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 29, 30

Ο Κουράκος κρατά στα χέρια του το τεστ DNA. Λίγο πριν συλλάβει την Ευτυχία, εκείνη του ομολογεί όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Ανέστη. Έπειτα, μαζεύει τα πράγματά της κι εξαφανίζεται…

Η Άννα μένει μόνη της, στην γη της ελιάς. Χάνει την καλύτερή της φίλη και αισθάνεται ένα τεράστιο κενό μέσα της. Η Ευτυχία τα μαζεύει όλα, κλειδώνει το σπίτι της κι εξαφανίζεται, χωρίς να κρατήσει επικοινωνία.. Η Άννα είναι διαλυμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτοκτονεί η Δήμητρα;

Ο Πότης τη βλέπει να στενοχωριέται, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, αλλά είναι μάταιο. Θα πάρει πάρα πολύ καιρό στην Άννα να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ξεπεράσει το σοκ και να κάνει νέες φιλίες.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *