Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 45, 46, 47, 48

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 45, 46, 47, 48Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 45, 46, 47, 48 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο. .Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 11/12/2023 ως τις 14/12/2023.

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 45, 46, 47, 48

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 45 στις 11/12/2023
Επεισόδιο 45
Δευτέρα
Η εκρηκτική κατάσταση στην Άνω Ποριά κορυφώνεται καθώς έχει βρεθεί το πτώμα του Λαζάρου. Ο κλοιός γύρω από τους Σταματάκηδες σφίγγει απελπιστικά, ενώ ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος σχεδιάζουν την τέλεια εκδίκηση με συνεργούς τους φίλους τους Μουντάκηδες ανατινάζοντας το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής καθώς τους θέλουν και τους δύο νεκρούς.

Οι ίδιοι έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν άλλοθι και να βρίσκονται στο καφενείο την ώρα της έκρηξης. Ο Αντώνης ζητά από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα για να της πάρουν αποτυπώματα καθώς είναι βέβαιος για την εμπλοκή της στην εξόντωση του Λαζάρου, αλλά η καπετάνισσα είναι αποφασισμένη να του κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη έχοντας φροντίσει να εξαφανίσει κάθε ίχνος της από το τόπο που βρέθηκε νεκρός ο Λάζαρος.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 46 στις 12/12/2023
Επεισόδιο 46
Τρίτη
Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη με την Αργυρώ κλιμακώνεται μετά το τελεσίγραφο της να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία για το φόνο του Στεφανή και να φύγουν αμέσως από την Κρήτη.

Έτσι κι αλλιώς τον προειδοποιεί – εγώ θα πάρω τον Πετρή και θα φύγω. Δεν θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει με μία οικογένεια φονιάδων.

Ο Αστέρης παρά την οργή που νιώθει για την φαμίλια του λέει τα πάντα στον Μαθιό για τον εκβιασμό της Αργυρώς που του έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό και του ανακοινώνει πως θα σταθεί στο πλευρό του όπως του στάθηκε κι αυτός στο φονικό με τον Πέτρο πόσο μάλλον που έχει χάσει τον μονάκριβο γιο του Νικηφόρο, από χέρι Βρουλάκη και η Βασιλική είναι έγκυος στο παιδί τους.

Διαβάστε Επίσης  Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια σκοτώνει άνθρωπο εν ψυχρώ

Η συμφιλίωση τους δίνει πολύ μεγάλο κουράγιο στον Μαθιό ο οποίος είναι αποφασισμένος να πάρει πάνω του τον φόνο του Λάζαρου για να σώσει την Βασιλική. Όσο αυτός θα είναι στη φυλακή ο Αστέρης θα προστατεύσει τη μάνα τους την Βασιλική και το μωρό που έρχεται.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 47 στις 13/12/2023
Επεισόδιο 47
Τετάρτη
Η νύχτα πέφτει στην Άνω Ποριά μία δυνατή έκρηξη θα συνταράξει το χωριό και η ζωή των κατοίκων του δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη που εντείνει τις έρευνες για να βρει το φονιά του Λαζάρου πριν χυθεί κι άλλο αίμα.

Καθώς δε βρίσκει κανένα στοιχείο που να συνδέει την Καλλιόπη με τον φόνο του Λαζάρου, η Βασιλική είναι πια αποφασισμένη να ομολογήσει και να πάρει πάνω της όλη την ευθύνη για το φονικό, ενώ η Αργυρώ εξοργισμένη από τη στάση του Αστέρη που αρνείται να καταδώσει τον Μαθιό και να φύγουν από την Κρήτη για πάντα το ζητά να χωρίσουν.

Είναι αποφασισμένη να κόψει κάθε δεσμό με τους Σταματάκηδες όσο κι αν αυτό της ξεριζώνει την καρδιά και την αναγκάζει να μεγαλώσει μόνη της τον Πετράκη μακριά από όλους και από όσα της ράγισαν την καρδιά. Ο Αστέρης είναι αμετάπειστος στις αποφάσεις του. Θα σταθεί στην οικογένεια του αυτές τις δύσκολες ώρες αγνοώντας το τελεσίγραφο της Αργυρώς.

Το χάσμα ανάμεσα τους μεγαλώνει και η πρόταση της να μείνουν χώρια δυναμιτίζει την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Ο Αντώνης και η Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ να τα βρει με τον Αστέρη χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά έχει συμβεί καθώς εκείνη τους αποκρύπτει τους λόγους του χωρισμού οι προσπάθειές τους όμως πέφτουν στο κενό.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ερχέται η μεγάλη αποκάλυψη

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 48 στις 14/12/2023
Επεισόδιο 48
Πέμπτη
Η πρόθεση του Αντώνη να λάβει αποτυπώματα από την Βασιλική για τη δολοφονία του Λαζάρου πανικοβάλλει τον Μαθιό που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει. Τρέμει στην ιδέα πως η Βασιλική θα ομολογήσει το φόνο του Λαζάρου.

Ο Ανδρέας την ίδια ώρα σχεδίαζε το τελικό χτύπημα ενάντια στον Μαθιό μεθοδεύοντας τη δολοφονία του χωρίς να γνωρίζει την πρόθεσή του να παραδοθεί στην αστυνομία σε συνεργασία με τους εξοργισμένους συγγενείς του Λάζαρου, οι οποίοι διψούν για εκδίκηση.

Ο Μαθιός αποχαιρετά με τρόπο του τον Αστέρη και την Βασιλική έχοντας πάρει οριστικά την απόφαση να παραδοθεί για το φόνο του Λαζάρου, ενώ η Αργυρώ κλείνει εισιτήρια για να φύγει μαζί με τον Πετράκη για την Αθήνα μακριά από τον εφιάλτη που ζει στην Άνω Ποριά.

Λίγο μετά ο Μαθιός εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδίδεται για το φόνο του Λαζάρου αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες. Το νέο διαδίδεται αστραπιαία στο χωριό προκαλώντας τρόμο και χαλώντας προσωρινά τα σχέδια του Αντρέα να τον δολοφονήσει. Η Βασιλική και η Καλλιόπη αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, όπως και ο Μανώλης οποίος είχε δει τον Μαθιό στο χωριό την ώρα του φόνου και ξέρει πολύ καλά πως γι’ αυτό το φονικό είναι αθώος.

Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην δειλιάσει όπως συνέβη με τη δολοφονία του Στεφανή. Υποψιάζεται πως η φόνισσα είναι η καπετάνισσα και ο γιος της προσπαθεί να την καλύψει. Πηγαίνει στην αστυνομία και καταθέτει πως τον είχε δει στο χωριό και η ομολογία του είναι ψεύτικη. Κάποιον άλλον προσπαθεί να καλύψει με τα ψέματα του.

Ο Αντώνης βρίσκεται ξανά στο μηδέν ψάχνοντας τον δολοφόνο του Λαζάρου ενώ ο Ανδρέας αφιονισμένος, στήνει αριστοτεχνικά την νέα παγίδα θανάτου για τους Σταματάκηδες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *