Η Γη της Ελιάς: Τελικά είσαι ίδια η μάνα σου- Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν

 

Η Γη της Ελιάς: Τελικά είσαι ίδια η μάνα σου- Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν

Επιδημία χωρισμών έπεσε στην οικογένεια Στεφανέα.Η Γη της Ελιάς: Τελικά είσαι ίδια η μάνα σου- Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν

 

Μετά την Χάιδω και το Λυκούργο η Βασιλική και ο Φίλιππος δοκιμάζονται επίσης σκληρά.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η είδηση ότι ο Στάθης έχει μια κόρη την Αριάδνη έσκασε σα βόμβα.

Η Αρετή που δε φημίζεται για την λογική και την ψυχραιμία της έγινε έξω φρενών καθώς δεν πείστηκε ότι ο Στάθης αγνοούσε την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Αντιθέτως θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια την κορόιδευε. Η Βασιλική αν και ξέρει πόσο δύστροπή μπορεί να γίνει η Αρετή, δεν παύει να στεναχωριέται που βλέπει τη μητέρα της σε αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδια 113, 114, 115, 116, 117, 118 ,119

Εξάλλου και η ίδια σοκαρίστηκε όταν στη ζωή της εισέβαλλε ξαφνικά αυτή η κοπέλα που φαίνεται να μονοπωλεί ξαφνικά το ενδιαφέρον του Στάθη. Και αυτό ενδόμυχα την κάνει να ζηλεύει όσο κι αν δεν το παραδέχεται. Μόλις η Αριάδνη προσπάθησε να την πλησιάσει η Βασιλική, της ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να την γνωρίσει.

Είναι μια γνωστή με την οποία δεν την συνδέει κανένα συναίσθημα. Αυτή η τόσο άκαμπτη στάση της Βασιλικής, αιφνιδιάζει το Φίλιππο και παράλληλα του χτυπά την αχίλλειο πτέρνα του αφού ο χαμός της δικής σου αδερφής είναι μια πληγή που θα μείνει για πάντα ανοιχτή.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή με το δάχτυλο στη σκανδάλη αναγκάζει τον Ακύλα να ομολογήσει

Της λέει λοιπόν ξεκάθαρα ότι πρώτη φορά βλέπει μια τέτοια πλευρά στο χαρακτήρα της, τόσο σκληρή και ότι έχει αρχίσει να του θυμίζει επικίνδυνα την Αρετή. Η Βασιλική, φυσικά αντιδρά έντονα και δεν ακούει κουβέντα.

Ο ένας τσακωμός διαδέχεται τον άλλον και ανταλλάζουν βαριές κουβέντες που πληγώνουν. Έτσι, οργισμένη η Βασιλική παίρνει τη μικρή Στελλίτσα και φεύγει απ’ το σπίτι.

Πηγαίνει στη μάνα της και δηλώνει αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο ενώ ο Φίλιππος όχι μόνο δεν τρέχει πίσω της για να την μεταπείσει αλλά συμφωνεί ότι η μόνη λύση είναι ο χωρισμός.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *