Η Μάγισσα: Πεθαίνει ο Πετρούνης με σοκαριστικό τρόπο

Η Μάγισσα: Πεθαίνει ο Πετρούνης με σοκαριστικό τρόποΕνώ οι καπεταναίοι ενώνονται στο πλευρό των Γερακάρηδων για να αποκρούσουν την επίθεση των Τούρκων, ο πύργος των Λασκαρέων δοκιμάζεται από νέα δεινά.

Η Κερασίνα σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, καταλαβαίνει ότι ο Τζανής έχει παράνομη σχέση με την Μεταξία και ξεσπάει οργισμένη ενώ ο Αντρέι αρχίζει να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με την Θεοφανώ που κρατά τα κλειδιά για το παρελθόν του.

Το ριψοκίνδυνο σχέδιο που είχε ο Πετρούνης τον ανταμείβει και ο ρόλος που έπαιξε ο Μαριόλης στη λυσσαλέα επίθεση των Τούρκων στη Μάνη επιτέλους αποκαλύπτεται. Μπροστά στην προδοσία του το συμβούλιο των καπεταναίων αλλάζει ρότα κι αποφασίζει να σταθεί με όλες τις δυνάμεις που έχει κάθε φατρία στο πλευρό των υπολοίπων Μανιατών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Δημοσθένη τελειώσαμε εμείς οι δυο»

Και αυτή τη φορά όμως ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Πετρούνης πεθαίνει με το χειρότερο τρόπο και για αύτο φταίει η σκληρη Κυπριανή. Ο Θάνατος του Πετρούνη θα τους κάνει όλους να επανεκτιμήσουν τις κινήσεις και τα πλάνα τους. Και τη Γερακίνα να βυθιστεί στο πένθος.

Την ίδια στιγμή στον Πύργο των Λασκαρέων ο Μιχαήλ αρχίζει να μαλακώνει τη στάση του απέναντι στην Δαμιανή, στην οποία σκέφτεται να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αυτή η λέρα είναι λοιπόν που…»

Συνειδητοποιεί πόσο την αδίκησε όλα αυτά τα χρόνια τρέχοντας διαρκώς στην κάμαρη της Αναστασίας και νιώθει ότι η γυναίκα του αξίζει να έχει όλη του την αγάπη και την προσοχή.

Αντίθετα μια άλλη σχέση, αυτή της Κερασίνας με τον Τζανή πέρνα την πρώτη μεγάλη της κρίση, όταν εκείνη καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον άντρα της και τη γυναίκα του Μάρκου. Ο Τζανής αντιδρά πολύ απότομα στις ερωτήσεις της και οι δυο τους έχουν ένα τρομερό καβγά που ξεσηκώνει όλο τον πύργο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *