Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζητά συγνώμη από τον Στάθη και αγκαλιάζονται

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζητά συγνώμη από τον Στάθη και αγκαλιάζονται

Όλοι περιμένουν με αγωνία την εκδήλωση της βράβευσης του ιδρύματος.Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζητά συγνώμη από τον Στάθη και αγκαλιάζονται

 

Ο Πότης και η Άννα δεν μπορούν να απουσιάζουν ενώ αυτοπροσκαλείται και η Αρετή.

Ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητά συγνώμη για την αρνητική στάση που είχε απέναντί τόσο καιρό. Οι δύο άντρες συμφιλιώνονται έπειτα από πολλά χρόνια κόντρας.

Η τελετή της βράβευσης γίνεται μέσα σε κλίμα μεγάλη συγκίνηση και με αφορμή όσα λένε στους λόγους τους ο Λυκούργος, ο Ισίδωρος, η Μαργαρίτα και ο Μάνος, όλοι θυμούνται με αγάπη τον Ιάκωβο και την παρουσία του στις ζωές τους. Την ίδια στιγμή η Αθήνα τηλεφωνεί διαρκώς στην μητέρα της, αλλά εκείνη δεν της απαντάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 77, 78, 79,80

Διαισθάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, παρατάει την τελετή και φεύγει άρον άρον, για το Σούνιο. Όταν φτάσει εκεί θα καταλάβει, ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε.Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζητά συγνώμη από τον Στάθη και αγκαλιάζονται

Μια βόλτα που θα κάνουν με το σκάφος η Δήμητρα με τον Ορέστη, θα δώσει απαντήσεις στο ερώτημα για την πραγματική ταυτότητα του Ορέστη και τι ακριβώς ήρθε να κάνει στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

Όπως αποδεικνύεται είναι ο άντρας μυστήριο, στον οποίο έγινε μεταμόσχευση της καρδιάς του Κίμωνα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *