Έρωτας Φυγάς: Η Νότα είναι σχιζοφρενής -Έχει σκοτώσει τους 2 άντρες της

 

Έρωτας Φυγάς: Η Νότα είναι σχιζοφρενής -Έχει σκοτώσει τους 2 άντρες της

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγά!Έρωτας Φυγάς: Η Νότα είναι σχιζοφρενής -Έχει σκοτώσει τους 2 άντρες της

 

Η Μαργέτα και ο Στέφανος παντρεύονται κρυφά με κουμπάρες την Αλεξάνδρα και τη Γεωργία και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει εμπόδιο στον έρωτάς τους.

Όμως κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την αναπάντεχη τροπή που θα πάρουν τα πράγματα με την Νότα να σκορπάει τον θάνατο.

Η πρόταση γάμου του Στέφανου πιάνει εξαπίνης την Μαργέτα η οποία το σκέφτεται σοβαρά. «Δεν ξέρω μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν με τον Ιάσωνα και τους εκβιαστές τι μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιος γάμος» του λέει κάπως φοβισμένη. Όμως εκείνος της κάμπτει όλες τις αντιστάσεις. «Αρκεί να είμαστε μαζί. Πολύ χρόνο χάσαμε για τους άλλους» είναι τα λόγια του και η Μαργέτα συμφωνεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 58-59: «φωτιά» σ’ όλο το χωριό! 60-61: Οι αποκαλύψεις έρχονται η μια πάνω στην άλλη!

Παράλληλα οι δυο τους ψάχνουν τρόπους για να γλυτώσει η σιδηρά κυρία του Κιάρι απ’ τους εκβιαστές της. Την ίδια ώρα ο Ιάσωνας με την βοήθεια της Ουρανίας σχεδιάζει στα κρυφά νέο σχέδιο ώστε να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς, ενώ η Νότα προδίδει κατά λάθος κρυφές πτυχές του εαυτού της, που μέλλεται να φέρουν νέα σύννεφα πάνω από το σπίτι του Στέφανου.

Κι αυτό γιατί κρύβει ένοχα μυστικά για το παρελθόν της που έχουν να κάνουν με τους φόνους των δύο συζύγων της. Η Μαργέτα έχει προσλάβει ντετέκτιβ προκειμένου να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για εκείνη. Αυτή η ώρα δεν αργεί με απρόβλεπτες συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αναχίτ και Πετρούνης αποτελειώνουν τον Σπήλιο

Η Νότα πλέον αρχίζει να χάνει την αυτοκυριαρχία της. Τα μυστικά τη για τους φόνους των δύο συζύγων της έχουν βγει στη φόρα. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Η γυναίκα παίρνει βαριά ψυχοφάρμακα καθώς πάσχει από σχιζοφρένεια και η έλλειψη της φαρμακευτικής αγωγής της δημιουργεί έξαρση κάνοντας τον Στέφανο και τον Μάρκο να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Παράλληλα ο Ιάσωνας προχωράει στο σχέδιο εγκλεισμού της μητέρας του σε ψυχιατρικό ίδρυμα θέλοντας να ακυρώσει τη διαθήκη της, με τη Μαργέτα να μην υποψιάζεται το παραμικρό.

«Θα την αιφνιδιάσω. Θα μετανιώσει που έβαλε τον Μάρκο και τον Στέφανο πάνω από μένα και πάει να πετάξει την περιουσία του πατέρα μου» λέει στην Ουρανία.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *