Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει όρο ο μικρός Πετρής να μετονομαστεί σε Βασίλη Σταματάκη

 

Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει όρο ο μικρός Πετρής να μετονομαστεί σε Βασίλη Σταματάκη

Όσο οι συζητήσεις περί σασμού υπόσχονται ένα διαφορετικό μέλλον για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, η Καλλιόπη περιμένει την απάντηση της Αργυρώ σχετικά με την συγκατοίκηση τους.Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει όρο ο μικρός Πετρής να μετονομαστεί σε Βασίλη Σταματάκη

 

Η νεαρή μητέρα σκέφτεται να πει το “ναι” επειδή αγαπά πολύ τον Αστέρη και θέλει να είναι μαζί σαν οικογένεια και να μην τους χωρίσει ποτέ ξανά κάνεις.

 

Η γιαγιά της όμως δεν συμμερίζεται την γνώμη της και της λέει ότι κάτι τέτοιο θα είναι σα να προδίδει το αίμα και τους προγόνους της.Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει όρο ο μικρός Πετρής να μετονομαστεί σε Βασίλη Σταματάκη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βγάζει την Αθηνά από τη φυλακή

Ο Μαθιός αν και θέλει ο αδερφός του να είναι ευτυχισμένος με το παιδί και τη γυναίκα του, αντιλαμβάνεται ότι προκύπτει ένα τεράστιο ζήτημα, καθώς ο μικρός λέγεται Πετρής Πανταζής. Κι ενώ η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο για τις βιντεοκλήσεις που του επιτρέπουν να βλέπει το παιδί, στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται σκηνικό πολέμου.

Η Καλλιόπη θέλει ο Πετρής να μετονομαστεί σε Σταματάκης και μάλιστα Βασίλης, όπως δηλαδή λεγόταν ο παππούς του. Οι Βρουλάκηδες, δέχονται να αλλάξει το επίθετο, όχι όμως και το μικρό όνομα του παιδιού και ξεσπά κακός χαμός.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η καπετάνισσα βάζει ως όρο την αλλαγή του ονόματος του Πετρή προκειμένου να συναινέσει στο γάμο τους, κάτι που προβληματίζει τον Αστέρη και την Αργυρώ.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *