Παγιδευμένοι: Η Άννα καταρρέει πάνω από τον τάφο του Άγγελου

 

Παγιδευμένοι: Η Άννα καταρρέει πάνω από τον τάφο του Άγγελου

Ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Θοδωρή στη φυλακή και του ανακοινώνει πως πολύ σύντομα θα αποφυλακιστεί.Παγιδευμένοι: Η Άννα καταρρέει πάνω από τον τάφο του Άγγελου

 

Του λέει ότι έχει πια αποδειχτεί ότι δε σκότωσε αυτός τον Κοσμά αλλά ο Άκης και ξαφνικά ο Θοδωρής νιώθει ένα τεράστιο βάρος να φεύγει από την ψυχή του.

Με δάκρυα στα μάτια αγκαλιάζει τον αδερφό του ο οποίος έπειτα από πολύ καιρό του ανταποδίδει την αγκαλιά. Ενώ ο Χατζής ανακρίνεται για ώρες και προφυλακίζεται έχοντας χάσει και τα πάντα η Άννα περιμένει με αγωνία τις απαντήσεις που θα δώσουν το κινητό του Άκη.Παγιδευμένοι: Η Άννα καταρρέει πάνω από τον τάφο του Άγγελου

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αυτό είναι το τέλος του Μιχαήλ

Πράγματι, οι αποδείξεις για το φόνο του πατέρα της βρίσκονται εκεί, στα μηνύματα που αντάλλαξαν με τον Άγγελο και στα οποία παραδέχεται ότι τελείωσε τον Κοσμά με δύο σφαίρες στο στέρνο. Έπειτα του ζητά χρήματα για τη “δουλειά” και η Άννα συνειδητοποιεί ότι σκότωσε τον πατέρα της για τα λεφτά και μόνο.

Βγαίνει έξω απ’ το τμήμα έτοιμη να καταρρεύσει και ο Δημήτρης τρέχει ξανά κοντά της για να την στηρίξει και να την βεβαιώσει πως θα φροντίσει να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Όλα τα περιπολικά παίρνουν σήμα για την σύλληψη του όμως εκείνος έχει ήδη εξουδετερώσει τον αστυνομικό που τον παρακολουθεί και το σκάει με το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε Επίσης  ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 09/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Έξω απ’ τη φυλακή ο Σπύρος, ο Γεράσιμος, η θεία Ελένη, η Δάφνη και ο Δημήτρης περιμένουν το Θοδωρή ο όποιος είναι πια ελεύθερος να επιστρέψει σπίτι του.

Ζητά από όλους να τον συγχωρέσουν και ο παππούς του λέει να δώσει χρόνο στο Δημήτρη ο όποιος έχασε τα πάντα να επουλώσει τις πληγές του.

Την ίδια στιγμή η Άννα πηγαίνει στον τάφο του Άγγελου και του λέει ότι για να τον συγχωρέσει για όσα έκανε πρέπει πρώτα να συγχωρέσει τον ίδιο τον εαυτό της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *