Η Γη της Ελιάς: «Καλύτερα να πέθαινα αυτή τη στιγμή»

Το μαρτύριο της Μαργαρίτας έχει μόλις αρχίσει στη «Γη της Ελιάς». Είναι σωστό ράκος μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης από τον γιό της. Και σαν να μην έφτανε αυτό θ’ αρχίσει σιγά – σιγά να μαθαίνει ένα προς ένα τα αποτρόπαια εγκλήματα του Αλέξη.

Πιο συγκεκριμένα ο Αστυνόμος Κουράκος καλεί την Μαργαρίτα στο γραφείο του και τη ρωτά για ποιο λόγο ξεκίνησε την διαδικασία εγκλεισμού του Αλέξη στο ψυχιατρείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αναλαμβάνει την δολοφονία του Κίμωνα

«Μου μίλησε η ίδια η Μυρτάλη. Μου είπε ότι ο Αλέξης ζήλευε τη Θεοδώρα επειδή την πήρα σπίτι μου και φοβόταν πως θα της κάνει κακό», λέει με τρεμάμενη φωνή η Μαργαρίτα και τα μάτια της βουρκώνουν.

Ο Αστυνόμος την κοιτάζει στα μάτια και αρχίζει να της αποκαλύπτει τις πράξεις του γιου της: «Δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα. Πριν λίγο ο γιος σας ομολόγησε άλλους τέσσερις φόνους, εκτός από της Μυρτάλης».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Σε τραγική κατάσταση η γιαγιά Ειρήνη

Τα λόγια αυτά του Κουράκου είναι «μαχαίρι στην καρδιά» της Μαργαρίτας η οποία στο άκουσμα των εγκληματικών πράξεων του γιου της θέλει να ανοίξει η γη και να την καταπιεί.

«Νεκροί πέντε άνθρωποι από τα χέρια του γιου μου; Όχι, όχι. Καλύτερα να πεθάνω αυτή τη στιγμή», φωνάζει η Μαργαρίτα και στη συνέχεια καταρρέει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *